Tehnički kutak > Tuning skutera

Karike

<< < (3/11) > >>

Sugar:
vidis po tome dal je skroz sklopljena il je rupa izmedju krajeva,sto su ti vec rekli!

takodjer su ti vec rekli da moras dihtunge promjenit kad si raskopo,a da bi tocno vidio u kakvom su stanju karike bez rasklapanja,imas za kupit mjerac koji se usarafi umjesto svijecice i zaverglas i na kazaljci ti pokazuje kompresiju,to je dobro imat iako nisam siguran di tog ima za kupit

mr j: nemoras ih stiskat,nego samo namjestit kak treba,same ce se stisnut posto su ona krilca na dnu cilindra izbrusena da stisnu karike kak ti guras cilindar

Mr J:

--- Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 19:41:31 ---mr j: nemoras ih stiskat,nego samo namjestit kak treba,same ce se stisnut posto su ona krilca na dnu cilindra izbrusena da stisnu karike kak ti guras cilindar

--- Kraj citata ---

Znam, ali lakse je ovako...

Sugar:

--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2007, 19:56:59 ---
--- Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 19:41:31 ---mr j: nemoras ih stiskat,nego samo namjestit kak treba,same ce se stisnut posto su ona krilca na dnu cilindra izbrusena da stisnu karike kak ti guras cilindar

--- Kraj citata ---

Znam, ali lakse je ovako...

--- Kraj citata ---

meni je lakse ovak...al to je stvar prakse!

al nema mi veceg gusta nego kad onak ljepo sjedne  :frajer:

Aleksandar:
lijepo je to50 ccm i slicno 2t,  al da vidite kad mjenjas karike na vxru pa psujes sve po redu kolko posla ima lool

Sugar:

--- Citat: Aleksandar - 02 Ožujak, 2007, 20:01:09 ---lijepo je to50 ccm i slicno 2t,  al da vidite kad mjenjas karike na vxru pa psujes sve po redu kolko posla ima lool

--- Kraj citata ---

istina...puno posla

nikad jos nisam slago 4t,valjda bu dosla neka u ruke

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju