Tehnički kutak > Tuning skutera

Karike

(1/11) > >>

Punisher:
Ej ljudi ovako:
Kako mi je skuter išao j**no sporo a sve sam živo izmijenjao, odlučio sam rastaviti mašinu i doći do karika i promijeniti ih.
Kupio sam neki dan karike od aprillie (kaže lik da su iste kao i za Aerox-a).
E sad: po promjeru izgledaju identično, jedino što su od aprilie malo deblje pa ne sjedaju najbolje - ne mogu nabiti nazad cilindar.
Po čemu skužiti da su karike potrošene te da ih treba mijenjati??  ???

P.S. Neovisno o odgovoru vratit ću ove pa će mi lik samo zamijeniti - naručiti baš za Aerox-a (već sređeno)

AeRRox:
Pa nije ti to samo tako da nabijes karike i sve 5 :nono:

Pricekaj dok dobijes te orginalne, pa cemo pricati.

ps. Jesi mozda vidio kvacilo? Ja sam gledao frendu i isto mu viri kao i meni :icon_scratch:

Punisher:
Znam da to nije samo tako, zato i pitam po čemu skužit da su karike potrošene jer ne znam i jer me zanima (neovisno o ovima što sam ih sad uzeo).
Za kvačilo: rastavio sam skroz motor i poslikao sam sve. Mislim da je isto kao i tebi samo nisam siguran jel toliko izbačeno.
Mislim da sam poslikao pa ti naknadno pošaljem sliku - sad sam na poslu... ups  :o  ::)

AeRRox:
U vezi karika... to se moglo vidjeti dok si imao sklopljenu masinu... Ali sada, uzmes pomicno mjerilo i precizno izmjeris ili jos nesto preciznije sirinu karike i usporedis sa novom.

A koliko km uopce ima taj skuter?

Punisher:
Skuter ima prijeđenih cca 15 000 km.
Nemam onaj šubler da mogu precizno izmjerili ali točno se može vidjeti da su nove karike mrvu šire od starih.
Još jednom: zato i pitam kako skužit da su potrošene i da se moraju mijenjati da znam za ubuduće.
P.S. Kako na sklopljenu mašinu provjeriti??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju