Tehnički kutak > Tuning skutera

Karike

<< < (2/11) > >>

roby44:
samo se ti zaj** s tim karikama. pogledaj kompresiju, pogledaj kakve su, jel ima riseva...

AeRRox:

--- Citat: roby44 - 02 Ožujak, 2007, 17:13:42 ---samo se ti zaj** s tim karikama. pogledaj kompresiju, pogledaj kakve su, jel ima riseva...

--- Kraj citata ---

Bas tako.

Inace mozes provjeriti na "jacini" kurble, tj. koliko otpor ona pruza. Mozes provjeriti tako da stavis prst gdje ide svijecica i kurblas i ako osjetis pritisak i izbaci ti prst, onda je OK.

Nemoj zaboraviti staviti nove dihtunge na glavi kada budes sve vracao nazad...

Mr J:
Kada stavljas nove karike i hoces klip staviti u cilindar onda moras stisnuti karike i dobro naulji da klip lakse udje... (jbg nemojte se smijati, znam kakve vas asocijacije more)

Potrosenost karika se gleda po razmaku izmedju njihovih krajeva... - to sam ti rekao na pm...

Punisher:

--- Citat: Mr J - 02 Ožujak, 2007, 17:27:36 ---Kada stavljas nove karike i hoces klip staviti u cilindar onda moras stisnuti karike i dobro naulji da klip lakse udje... (jbg nemojte se smijati, znam kakve vas asocijacije more)

Potrosenost karika se gleda po razmaku izmedju njihovih krajeva... - to sam ti rekao na pm...

--- Kraj citata ---
Ja mislim da si rekao da nisi siguran... ako je tako sorry svima na gnjavaži.
Ako je to to molim lock.

B.U.R.E:
uzmi kariku i stavi je u cilindar i ako se skolpi da nema lufta dobra ti je mora ljepo zatvorit to jest spojit se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju