Attn. SandmanRi: ako ćemo kilaľu usporedit sa "kubikaľom", onda si u nesumnjivoj prednosti
tvojih 115 Kg na 125 ccm... ili mojih 90 Kg na 50 ccm...
Na skuteru 50 ccm bez blokade sam stigao u Karlovac za 2:35 h + 1 h do Zagreba... SVE stara cesta... Ja (ali ni ti) ne mogu na autoput.. za tamo treba (ispravite me ako grijeąim) motocikl min. 250 ccm (i 150 ccm za cestu rezerviranu za promet motornih vozila)... dakle, izbora i nema (osim kupiti neąto od 250 ili viąe)
I joą sam bio krajnje paľljiv kroz naselja, jer ako me "uhvate" da vozim preko 50... mogu se sagnut i spustit hlače...
Inače, nizbrdo (pokazuje ) do 85 a uzbrdo "drľi" 45 (npr. od Dolnje Dobre prema Moravicama) samo je "no fucken' good"
ako dostignem kamion koji ide 35-40... nemam ga snage preteć ,a ubija mi i to malo brzine koju odrľavam uzbrdo..
Nakon Karlovca (prema Zg) i nakon Delnica (prema Ri - noćna voľnja, niľa vanjska temp.) mi se počeo guąit... temperatura rashl. tekućine nije pokazivala grijanje, ali bi me zaguąio, pa spustim do pola gasa da uhvati, i onda mogu dignut na 3/4... dok se malo ne rastereti (odvozim nizbrdo ili ravno)... onda opet mogu full do uzbrdice...
I tako 2 x ovo proljeće, + jedan Pag (identično vrijeme k'o s autom !! 1:50 h Ri - Prizna), jedan Rovinj ( isto loko ceste, 2 h)... i tako... sve 4 relacije noćni povratak...
Negativna strana skutera: Svjetlo na ukrasnoj masci (a ne na vilici/upravljaču) "kasni" u zavoj, ulazi se u zavoj "na blef", tj. gubi se dragocjene sekunde ako bi bila potrebna reakcija zbog "prepreke" na cesti...