Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: najduze ture?  (Posjeta: 20863 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Hyosung Aquila 125 (prije: G. Runner 50 P.Jet)
Odg: najduze ture?
« Odgovori #60 : 15 Veljača, 2007, 11:49:43 »
 :sign092: ... Svaka informacija je dobrodošla... Sudeći po putu do Prizne, ne gubim puno na "prolaznim vremenima", dakle, samo je stvar koliko traju pauze...
Live to ride, ride to live

Offline bobi

• forumski pješak
  • *
  • Aprilia Area51
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Skopje
  • Moj Skuter: Aprilia Area51 Malossi Sport
« Odgovori #61 : 19 Veljača, 2007, 19:25:42 »
250km...so Dvajca Bez stajanja...Skopje-Ohrid Preku Bitola

Offline Shevinho

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • Dark Racer
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Superlative Сasual Dating - Verified Females
  • Mjesto: Grad Ispod K
  • Moj Skuter: Malaguti F12
  • Moja Kaciga: na glavi
  • MojSetup: miemusy
  • MojSpuh: miemusy
« Odgovori #62 : 20 Veljača, 2007, 15:31:02 »
iz Og-a do Grobnika i nazad... :icon_biggrin: Sam samcat, sa neispravnim klipom(molio sam Boga da dojde do tamo i nazad) eto...
Izdržao sve, mada ga nisam tjerao... Srednja brzina 60km/h... Onda recite da pežo nevalja :toothy9: :toothy9:
Sad na ljeto ja i par frendova imamo rutu Ogulin - Šibenik(oko 300 km ako ne i više)i tako...

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: huligana
  • Moj Skuter: ludo
« Odgovori #63 : 23 Veljača, 2007, 20:14:06 »
ma ja san najdalje vozio od omiša do splita(nekih 30 km i manje).Ja san gradski vozač
a proda ja trka?a i kupija Vespu,k**ra* me boli kad me narod voli!!!

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #64 : 24 Veljača, 2007, 11:58:06 »
To ti dođe s godinama  !!! :laughing7: :icon_tongue: :icon_biggrin:
Evo, meni došlo pred (tek) dvije...
Tebe će sigurno "spopast" prije, jer si već sad u situaciji da ćeš nekamo "krenut" na susret sa ovom ekipom, do Splita, npr....
Možda, još, ne dalje od St, ali "zaraza" motorom najčešće ostaje doživotna... uzet ćeš, s vremenom, nešto jače, i onda će ti država postat pretijesna,,,  :happy3: :laughing1:  :laughing6:

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #65 : 24 Veljača, 2007, 19:03:39 »
ma šta s vrimenom,da mi je para odman bi uzeja.E da je para :laughing7: :laughing7:Ali zato ću radit cilo lito pa ćemo onda štagod uzet

Offline IZd

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Nexus 250 SP
« Odgovori #66 : 25 Veljača, 2007, 00:02:11 »
200 Km

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #67 : 25 Veljača, 2007, 17:35:09 »
:icon_tongue: Nije loše, ali 185 (Ri - Zg, stara cesta) napravim ja sa 50 ccm, 12-16 h prema Zg, meeting sa nekim facama u metropoli i u 23-03 h nazad kući, u Ri... zaustavi me u Delnicama patrola (oko 02 h) i pitaju kamo ovako rano...
A ja njemu: nije pravo pitanje kamo, nego otkud... :laughing7:
Kad sam se počeo spuštat u Delnice, pomislio sam, ... sad sam skoro, pa doma  ;D (to sam i njima, od patrole tako rekao...)
..a vidjeli ljudi.. ozbiljan čovjek, pa podjetinjio (  :icon_biggrin:  ), nasmješili mi se, dali dokumente i rekli, ajde, sretno, i pomalo...

Offline IZd

• maxi forumaš
« Odgovori #68 : 25 Veljača, 2007, 17:42:59 »
:icon_tongue: Nije loše, ali 185 (Ri - Zg, stara cesta) napravim ja sa 50 ccm, 12-16 h prema Zg, meeting sa nekim facama u metropoli i u 23-03 h nazad kući, u Ri... zaustavi me u Delnicama patrola (oko 02 h) i pitaju kamo ovako rano...
A ja njemu: nije pravo pitanje kamo, nego otkud... :laughing7:
Kad sam se počeo spuštat u Delnice, pomislio sam, ... sad sam skoro, pa doma  ;D (to sam i njima, od patrole tako rekao...)
..a vidjeli ljudi.. ozbiljan čovjek, pa podjetinjio (  :icon_biggrin:  ), nasmješili mi se, dali dokumente i rekli, ajde, sretno, i pomalo...

To je 370 Km u danu. Strava ;D. Skoro duplo više nego što sam ja napravio.

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #69 : 25 Veljača, 2007, 18:18:41 »
Nije tako problem sama vožnja, naprotiv, uživaš pomalo,  i Km ostaju iza tebe...
...nego samoća ! Greške jednostavno nisu dozvoljene!
Ako negdje sletiš s ceste, u to "gluho doba" (jer potcijeniš zavoj ili pomalo zadrijemaš), nema ti tko pomoći - nitko te ne vidi, a ako nisi pri svijesti, imaš 2 "opcije": ili ćeš se pothladiti (i riknuti zbog smzavanja), ili, ako imaš kakvu  povredu, pa iskrvariš, a praktički, zbog kakvog "banalnog" prijeloma, koji bi ti hitna, ili bolnica, sredila, da te na vrijeme izvuku (nazad) na cestu...
 Dakle, ne prakticirajte to (osim u nuždi), i... ako se već "mora", onda vrlo pažljivo !

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #70 : 25 Veljača, 2007, 18:26:49 »
Od Karlovca do Delnica sam (prvi put) sreo 2 (slovima: dva !) auta ...
Jedan je prošao u suprotnom smjeru, a jedan me prestigao (i, tko bi me vidio/mi pomogao, da padnem u kakvu jarugu, ispod nivoa ceste ? )... Nije bilo bolje ni poslije Delnica do Ri...
Ali, za takve ture, općenito je teško uopće pronaći nekoga, za putovat zajedno..
Samo...da je para više, platim negdje noćenje, i onda putujem danju, k'o beg...  ;D

Offline zox

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: DrŽaVa VoLoSkO
  • Moj Skuter: Honda Dylan 150 replica Valentino Rossi
« Odgovori #71 : 27 Veljača, 2007, 12:48:16 »
Imam jedno pitanjce, kuda mi je najbolje da idem iz Opatije prema Zagrebu, po autocesti ili po staroj cesti??
MAlo me frka jer moj skuter neće preko 130, a ko mi neko doleti sa 200 cijeli motor mi se zaljulja od vjetra, pa koja je vaša preporuka, i koliko cca ima vožnje do ZG ??? ??? ::)

Offline IZd

• maxi forumaš
« Odgovori #72 : 27 Veljača, 2007, 18:27:16 »
Cestom je u principu veći gušt, a autocesta je za one koji nemaju vremena za uživanje... :)

Offline zox

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #73 : 27 Veljača, 2007, 19:09:12 »
Znači preporuka cestom, ali neznam kuda je sigurnije?? ???

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #74 : 27 Veljača, 2007, 20:02:04 »
Znači preporuka cestom, ali neznam kuda je sigurnije?? ???
ja bi ti iša staron cestom jer puno dinamičnije je i zanimljivije a za cestarinu koju moraš platit možeš nešto pojest i popit.
Što se sigurnosti tiče,neznan baš ali nikad neznaš koja ti budala može naletit :dontknow:Ja bi ti radije staron cestom osim ako ti se baš ne žuri toliko

Offline zox

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #75 : 27 Veljača, 2007, 20:39:07 »
Ne žuri se meni nikamo, mislio sam ujutro krenut oko 8, pa da oko 12-1 budem tamo, pa kad to sve završi, laganini prema nazad... :laughing3:

Hvala dečki!!! :icon_thumright:

Offline zox

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #76 : 27 Veljača, 2007, 20:43:38 »
I još jedno pitanjce usput, koliko km ima od Ri do ZG, otprilike, trebam doć do velesajma  ???

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #77 : 27 Veljača, 2007, 21:06:21 »
185 Km (Ri - Zg) po staroj cesti, i preporučam ju do Karlovca, a onaj dio, Ka - Zg je tako loš, da manje riskiraš vožnjom po autocesti (osim ako nisu od 7. mjeseca lani štogod asfaltirali)... Ja, sa 50 ccm,  nemam izbora, ali ti kombiniraj koliko te vrijeme obavezuje... Samo,   n e    z a b o r a v i  :   (dajem kunu, da je) u Kupjaku radar-patrola, a lako vjerojatno, i na onom dijelu, između Duge Rese i Karlovca...možda ne budu "tako rano", ali ipak...
Rizik (?)....... Pfffffhahahahaha  :rofll: :rofll: :rofll:
U riziku si onaj čas, kad si sjeo na motor....  :icon_biggrin:

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #78 : 27 Veljača, 2007, 21:20:17 »
Stara cesta je (gledajući stanje asfalta) u dobrom stanju, ali ne zaboravi na znakove ograničenja... nemoj cestu potcijenit, kroz G. Kotar ti može biti kakav odron, puno je kiša padalo... a ti prolaziš relativno rano (prije "cestara" koji to, povremeno, i očiste...) Motorom se može kombinirat izbjegavanje kakve veće gromade, ali "pogodiš" kamenčić, koji ti zanese prednji kraj....
Onaj dio (to sam već negdje napisal), od Ka do Zg, po staroj cesti, ti je asfalt (bio lani u 7. mj.)  u raspadu... puno se gradi, prolaze teški kamioni, izlaze radni strojevi iz polja, (dobro, sad je zimsko doba, pa sigurno manje) pa nanose zemlju i pijesak na tu, ionako jadnu, cestu.... puno biciklista... pješaka... puno sela (ograničenja na 50 Km/h)...  :(

Offline zox

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #79 : 27 Veljača, 2007, 21:51:47 »
Ok, hvala na odgovoru :icon_thumright:

A koliko mi cca treba do ZG? Vremenski mislim, ne mislim letit nego se vozit srednjom brinom, oko 60- 80?