Općenito > Generalno o skuterima
POMOC OKO SPEEDFIGHTA!!!
marko1990:
ja sam jako zadovoljan sa serijskim remenom,istina da se rastegne kroz ljeto i vruce dane...ali sad kroz jesen i cijelu zimu do sad nikakvih problema,ali sad ću za koji mjeces dva kupit od kelvara remen...kazu da je najbolji od topa!!! :headbang:
speed:
--- Citat: marko1990 - 21 Ožujak, 2009, 10:21:36 ---naravno da utjece i deklo..ako nije izbušeno zagrijava se bolje ali ne toliko da bi mu federi popustili....serijski na sf-u su jako mekani...kupi set malossi od 9 opruga u kojima imas od tvđih do najtvrđih pa stavi gore i isprobavaj koji ti najbolje pašu! ja osobno imam crvene malossi i odlični su,tvrdi ali opet ne prejako,tako da skut jako ljepo potegne na startu.... :headbang:
--- Kraj citata ---
da mi je znat od kud su ti ti federi :laughing7: :laughing7: :laughing7:
mogu biti i federi ok,ali remen se s vremnom pocinje jace istezati i tu je najcesci problem i potrebna je zamijena :icon_thumright:
marko1990:
--- Citat: speed - 21 Ožujak, 2009, 13:57:58 ---da mi je znat od kud su ti ti federi :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
he he...speed to su tvoji....i dobri su još uvijek...he he!!!! :icon_thumright:
Drnda:
--- Citat: marko1990 - 21 Ožujak, 2009, 13:28:38 ---ja sam jako zadovoljan sa serijskim remenom,istina da se rastegne kroz ljeto i vruce dane...ali sad kroz jesen i cijelu zimu do sad nikakvih problema,ali sad ću za koji mjeces dva kupit od kelvara remen...kazu da je najbolji od topa!!! :headbang:
--- Kraj citata ---
ma nije ljeto.. zima je jos vani... remen se skida dole bez da se rukom rasire polutke, moze se bez problema na sredini bloka rukom spojiti... ukratko neko stranje je remen... mislim da je u mene bando remen i sve 5... ne trosi se bas, ne proklizuje (barem ne osjetno).. ja bi njega promijenio takodjer, te izbusio deklo...
sriski federi neznam kakvi su, meni su bijeli malosijevi i mrvicu su premekani za TT
speed:
ma meni se serijski remen pokazao jako dobar....nije pukao a ni ne trosi se pretjerano,ovaj sta sad imam je s izbusenim deklom i stanjio se jako malo a i dalje se ne rasteze
drnda,imam ti ja zelene federe,pa se javi ak treba :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju