Općenito > Generalno o skuterima

POMOC OKO SPEEDFIGHTA!!!

<< < (6/7) > >>

Drnda:
imam i ja crne iz paketa u kojem su bili bijeli, rekli su mi neki da su ti najtvrdji  :dontknow: , tako da cu njim staviti..

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Ožujak, 2009, 14:04:38 ---imam i ja crne iz paketa u kojem su bili bijeli, rekli su mi neki da su ti najtvrdji  :dontknow: , tako da cu njim staviti..

--- Kraj citata ---
đ
ako ti treba javi se,pa ti posaljem da isprobas kako ide s njima,

marko1990:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Ožujak, 2009, 14:04:38 ---imam i ja crne iz paketa u kojem su bili bijeli, rekli su mi neki da su ti najtvrdji  :dontknow: , tako da cu njim staviti..

--- Kraj citata ---

ako nemas kit i neki jaći spuh nemoj stavljat crne jer ce te ti biti pre tvrdi!!!

dog se s hrgom za zelene....oni su ti malo tvrđi od serijskih ali kod mene su se jako pokalzali i puno boljih od serijskih!  :headbang:

Drnda:
ako ga ne prodam, ici ce na njega kit i ovaj spuh...a crni ne vjerujem da su bas toliko tvrdi da otpustaju iznad 8k rpm, mislim da je TTu reza oko 8 k rpm.a

marko1990:
neznam...ja mislim da ce za samo TT biti pre tvrdi..probaj pa ces vidjet...ali kao neces daj mi se javi na PM. moj frend treba crne iz malossi pakovanja  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju