Općenito > Generalno o skuterima

POMOC OKO SPEEDFIGHTA!!!

(1/7) > >>

bRux:
1.Kada dodam gas nema ostrine mogu ga cuvat rukama  :sad1:2
2.Kada je hladan vuce sam tako,a kada prodjem 1 km i stanem ocu da krenem do 20 km/h treba mu 10sec
3.POMOZITEEEEEEEEEEEEE PLSSSSSSSSSSSSS  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

R@kija:

--- Citat: bRux - 19 Ožujak, 2009, 20:54:14 ---1.Kada dodam gas nema ostrine mogu ga cuvat rukama  :sad1:2
2.Kada je hladan vuce sam tako,a kada prodjem 1 km i stanem ocu da krenem do 20 km/h treba mu 10sec
3.POMOZITEEEEEEEEEEEEE PLSSSSSSSSSSSSS  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
1.-tvrdi federi kvacila
2.-lakse rolice i kevlar remen(motor se zagrije u 1km i remen se rastegne zato slabije ubrzava),kevlar se ne rasteze
3.-UP

marko1990:
daj više informacija??koliko km ima skut??jel serijala??
ja mislim da ti je stvar u federima na kvacilu..ako imas serijske onda su ti vjerojatno premekani i kad se zagriju tijekom vožnje postaju još mekši zbog ceg ti skut počinje biti još tromiji na startu!  :headbang:

Runner-50:

--- Citat: marko1990 - 19 Ožujak, 2009, 21:03:19 ---daj više informacija??koliko km ima skut??jel serijala??
ja mislim da ti je stvar u federima na kvacilu..ako imas serijske onda su ti vjerojatno premekani i kad se zagriju tijekom vožnje postaju još mekši zbog ceg ti skut počinje biti još tromiji na startu!  :headbang:

--- Kraj citata ---
potpisano

Biker(ss):
ovo mi sad stvarno čudno...sve različito od mog....
ujutro kad palim ide mi dim i treba 3 godine dok krene..a kada se zagrije  :headbang:

sad šta to s tvojim  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju