Općenito > Generalno o skuterima

POMOC OKO SPEEDFIGHTA!!!

<< < (4/7) > >>

marko1990:

--- Citat: SlowRider - 20 Ožujak, 2009, 18:21:10 ---Federi ne mogu omeksati i raditi takav problem.

--- Kraj citata ---

daj ne budi smjesan  :laughing7:...naravno da omekšaju nakon nekog vremena i oslabe...pa pitaj malo ljude okolo pa ces vidjet...pa oni se stalno rastezu i postaju slabiji sa vremenom i tolkim zagrijavanjem u kvacilu pogotovo u ljetno vrijeme!

Drnda:
islim da mu je to zato jer nema izbuseno deklo... jer se ugrije deklo na 50+ C za 3-4 minute...

stark1:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Ožujak, 2009, 23:05:50 ---islim da mu je to zato jer nema izbuseno deklo... jer se ugrije deklo na 50+ C za 3-4 minute...

--- Kraj citata ---
nije do dekla..jer  imam mi frend sf2 bez izbusenog dekla,motor kad je vruc starta kao i kad je hladan

marko1990:
naravno da utjece i deklo..ako nije izbušeno zagrijava se bolje ali ne toliko da bi mu federi popustili....serijski na sf-u su jako mekani...kupi set malossi od 9 opruga u kojima imas od tvđih do najtvrđih pa stavi gore i isprobavaj koji ti najbolje pašu! ja osobno imam crvene malossi i odlični su,tvrdi ali opet ne prejako,tako da skut jako ljepo potegne na startu.... :headbang:

Drnda:
evo u prijatelja na sf2 slagao neke dijelove i stelao i mogu reci da je seriski remen tesko sranje... jbt predug je, kao da ga je netko lakirao kako  klizi , i ne ispunjava polutke do vrka... kakav je tek u kombinaciji sa neizbusenim deklom... jbt. u 2 minute nisam deklo mogao dotaknuti, a odmah se vidi kako start slabi, proklizava remen u pm...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju