Općenito > Generalno o skuterima

POMOC OKO SPEEDFIGHTA!!!

<< < (3/7) > >>

Luka 0101:

--- Citat: Biker(ss) - 19 Ožujak, 2009, 21:43:46 ---ovo mi sad stvarno čudno...sve različito od mog....
ujutro kad palim ide mi dim i treba 3 godine dok krene..a kada se zagrije  :headbang:

sad šta to s tvojim  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Tvoj jos ima i blokadu gore...

sax:

--- Citat: Mr J - 19 Ožujak, 2009, 23:43:51 ---samo lakse rolice...

--- Kraj citata ---

meni su u servisu rekli da su mi stavili teze rolice i od tada cupa ko lud i ide bar 10 kmh brze,sve ostalo je serijski
jesam li ja krivo cuo ili ... ???

dhorvat:

--- Citat: sax - 20 Ožujak, 2009, 09:41:38 ---meni su u servisu rekli da su mi stavili teze rolice i od tada cupa ko lud i ide bar 10 kmh brze,sve ostalo je serijski
jesam li ja krivo cuo ili ... ???

--- Kraj citata ---

Malo su mi čudne te izjave...  :icon_scratch:

U svakom slučaju, najbolje je staviti serijske rolice ili maximalno za pola grama lakše, naravno ako je sve ostalo serijsko  :icon_thumright:

sax:

--- Citat: dhorvat - 20 Ožujak, 2009, 09:48:30 ---Malo su mi čudne te izjave...  :icon_scratch:

U svakom slučaju, najbolje je staviti serijske rolice ili maximalno za pola grama lakše, naravno ako je sve ostalo serijsko  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

bile su serijske i onda stavljene lakse koje su proklizale i motor nije nikako isao,i tada su rekli u servisu da su mi stavili teze.Inace mi prijatelj radi tamo tako da znam da me nisu zamuljali,jer nedam nikome motor osim njemu.Sve ostalo je serijsko,stavljen je samo drugi auspuh,ali i ovaj ima katalizator

SlowRider:

--- Citat: marko1990 - 19 Ožujak, 2009, 21:03:19 ---ja mislim da ti je stvar u federima na kvacilu..ako imas serijske onda su ti vjerojatno premekani i kad se zagriju tijekom vožnje postaju još mekši zbog ceg ti skut počinje biti još tromiji na startu!  :headbang:

--- Kraj citata ---

Federi ne mogu omeksati i raditi takav problem.

--- Citat: marko1990 - 20 Ožujak, 2009, 08:34:43 ---ne samo role jer opet ce mu skut kretat na mail obrtajima...mislim da u njegvom slucaju treba staviti trvđe federe!

--- Kraj citata ---

Ako stavis lakse rolice od prethodnih i pri tome nista drugo ne diras, skuter ce kretati na malo visim okretajima.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju