Općenito > Generalno o skuterima

POMOC OKO SPEEDFIGHTA!!!

<< < (2/7) > >>

speed:

--- Citat: Biker(ss) - 19 Ožujak, 2009, 21:43:46 ---ovo mi sad stvarno čudno...sve različito od mog....
ujutro kad palim ide mi dim i treba 3 godine dok krene..a kada se zagrije  :headbang:

sad šta to s tvojim  :dontknow:

--- Kraj citata ---
vidi se da si potkovan tehnickim znanjem :laughing7: :laughing7: :laughing7:

svaki zvajo dimi kad se upali,pogotovo ak je vani hladnije

marko1990:

--- Citat: Biker(ss) - 19 Ožujak, 2009, 21:43:46 ---ovo mi sad stvarno čudno...sve različito od mog....
ujutro kad palim ide mi dim i treba 3 godine dok krene..a kada se zagrije  :headbang:

sad šta to s tvojim  :dontknow:

--- Kraj citata ---

pa dobro ti speed kaze..pa normalno je da cvaja dimi kako kaze i speed pogotovo kad je hladno...ali kad prestane trokirat a dok se prijenos ne stgne zagrijat da vidis kako onda cupa na startu!!  :headbang:

Mr J:

--- Citat: bRux - 19 Ožujak, 2009, 20:54:14 ---1.Kada dodam gas nema ostrine mogu ga cuvat rukama  :sad1:2
2.Kada je hladan vuce sam tako,a kada prodjem 1 km i stanem ocu da krenem do 20 km/h treba mu 10sec
3.POMOZITEEEEEEEEEEEEE PLSSSSSSSSSSSSS  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

samo lakse rolice...

marko1990:

--- Citat: Mr J - 19 Ožujak, 2009, 23:43:51 ---samo lakse rolice...

--- Kraj citata ---

ne samo role jer opet ce mu skut kretat na mail obrtajima...mislim da u njegvom slucaju treba staviti trvđe federe!

dhorvat:

--- Citat: bRux - 19 Ožujak, 2009, 20:54:14 ---1.Kada dodam gas nema ostrine mogu ga cuvat rukama  :sad1:2
2.Kada je hladan vuce sam tako,a kada prodjem 1 km i stanem ocu da krenem do 20 km/h treba mu 10sec
3.POMOZITEEEEEEEEEEEEE PLSSSSSSSSSSSSS  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Ovo se dešava kod istrošenog remena ili kod istrošene centralne opruge. Ako nisi, prvo remen zamijeni, pričekaj da sjedne i ako to ne urodi plodom onda kupi novu centralnu oprugu i po mogućnosti federe kuplunga  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju