Općenito > Generalno o skuterima
POMOC OKO SPEEDFIGHTA!!!
speed:
--- Citat: Biker(ss) - 19 Ožujak, 2009, 21:43:46 ---ovo mi sad stvarno čudno...sve različito od mog....
ujutro kad palim ide mi dim i treba 3 godine dok krene..a kada se zagrije :headbang:
sad šta to s tvojim :dontknow:
--- Kraj citata ---
vidi se da si potkovan tehnickim znanjem :laughing7: :laughing7: :laughing7:
svaki zvajo dimi kad se upali,pogotovo ak je vani hladnije
marko1990:
--- Citat: Biker(ss) - 19 Ožujak, 2009, 21:43:46 ---ovo mi sad stvarno čudno...sve različito od mog....
ujutro kad palim ide mi dim i treba 3 godine dok krene..a kada se zagrije :headbang:
sad šta to s tvojim :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa dobro ti speed kaze..pa normalno je da cvaja dimi kako kaze i speed pogotovo kad je hladno...ali kad prestane trokirat a dok se prijenos ne stgne zagrijat da vidis kako onda cupa na startu!! :headbang:
Mr J:
--- Citat: bRux - 19 Ožujak, 2009, 20:54:14 ---1.Kada dodam gas nema ostrine mogu ga cuvat rukama :sad1:2
2.Kada je hladan vuce sam tako,a kada prodjem 1 km i stanem ocu da krenem do 20 km/h treba mu 10sec
3.POMOZITEEEEEEEEEEEEE PLSSSSSSSSSSSSS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
samo lakse rolice...
marko1990:
--- Citat: Mr J - 19 Ožujak, 2009, 23:43:51 ---samo lakse rolice...
--- Kraj citata ---
ne samo role jer opet ce mu skut kretat na mail obrtajima...mislim da u njegvom slucaju treba staviti trvđe federe!
dhorvat:
--- Citat: bRux - 19 Ožujak, 2009, 20:54:14 ---1.Kada dodam gas nema ostrine mogu ga cuvat rukama :sad1:2
2.Kada je hladan vuce sam tako,a kada prodjem 1 km i stanem ocu da krenem do 20 km/h treba mu 10sec
3.POMOZITEEEEEEEEEEEEE PLSSSSSSSSSSSSS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Ovo se dešava kod istrošenog remena ili kod istrošene centralne opruge. Ako nisi, prvo remen zamijeni, pričekaj da sjedne i ako to ne urodi plodom onda kupi novu centralnu oprugu i po mogućnosti federe kuplunga :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju