Tehnički kutak > Tuning skutera
replica vs nardo
dhorvat:
Kod mene je malo drukčije... Moj serijski spuh se ne čuje, a vozim se na malo više od pola gasa 80 km/h. Nitko te ne kuži a juriš :toothy12:
Jedino se primar sad čuje ko da avijon polijeće :toothy3:
A ovo za Narda... ne vjerujem da tolko malo utjeće na dugotrajnost. Ja bi radije na replici ostao po tom pitanju. :icon_thumright:
Po?etnik:
kod nas ovdje skidaju tablice ak ti je prebucan motor, ljudi se zale i to
3alfa3:
--- Citat: Početnik - 16 Ožujak, 2009, 11:31:10 ---kod nas ovdje skidaju tablice ak ti je prebucan motor, ljudi se zale i to
--- Kraj citata ---
Da...
Moze to napraviti ako zeli. Ali onda moras na izvanredni tehnicki gdje ce se ustanoviti da li je tome tako i troskove placas ti ukoliko se pokaze da je preglasno.
Jedino nisam siguran da sve stanice za tehnicki imaju uredjaj za mjerenje buke.
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 22:43:05 ---Moram priznat da jos nisam cuo da bi nekog rusili na 50tkama zbog glasnog spuha.
Onda racunaj da t ei policija uvijek moze iskljucit iz prometa zbog preglasnog spuha i poslat na izvanredni tehnicki. ;D
--- Kraj citata ---
cekaj 11.mj kad majic bude isao , ono njegovo ima 120db :toothy12:
i ovako ga murja stalno halta zbog spuha prijete skidanjem tablice i tako :drunken_smilie:
Po?etnik:
malo mi to glupo, a kad produ ovi od 600 ccm i iznad pa ti probiju usi i lete preko 100 na sat onda nista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju