Tehnički kutak > Tuning skutera

replica vs nardo

<< < (9/10) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 22:43:05 ---Moram priznat da jos nisam cuo da bi nekog rusili na 50tkama zbog glasnog spuha.

Onda racunaj da t ei policija uvijek moze iskljucit iz prometa zbog preglasnog spuha i poslat na izvanredni tehnicki.  ;D

--- Kraj citata ---
mene su u bosni htjeli poslat na izvaredni tehnički gdje i nema tog zakona za skuter od 50 ccm zbog Shota  :headbang: :icon_biggrin:

DvdAerox:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Ožujak, 2009, 13:37:57 ---mene su u bosni htjeli poslat na izvaredni tehnički gdje i nema tog zakona za skuter od 50 ccm zbog Shota  :headbang: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

sva sreca da si ga se rijesio....

3alfa3:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Ožujak, 2009, 13:37:57 ---mene su u bosni htjeli poslat na izvaredni tehnički gdje i nema tog zakona za skuter od 50 ccm zbog Shota  :headbang: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Mislis da to bilo nije zbog gljive?  ;D

Crazy Kuree:
hahaha sva sreća pa sam ga se riješio  :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: a dobro gljiva i shot rade svoje i sad mi je jako bučan scoot al ne ko prije, ovo se i može vozit da se ne čuje i polako

DvdAerox:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Ožujak, 2009, 20:05:17 ---hahaha sva sreća pa sam ga se riješio  :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: a dobro gljiva i shot rade svoje i sad mi je jako bučan scoot al ne ko prije, ovo se i može vozit da se ne čuje i polako

--- Kraj citata ---

al zato je moj, nema osobe sta se ne krece da vidi sta je to cudo  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju