Tehnički kutak > Tuning skutera
replica vs nardo
speed:
--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 22:28:42 ---i moj trenutno ima serijski spuh, jos je svugdje stucan.. jedva ga upalim, a za vozit uzas... al glupi tehnicki, sta ces
--- Kraj citata ---
ma kakav tehnicki....lako za njih,pobrini se za svoj skut,stavi spuh sportski,manje ce ti se grijat i sve,i na kraju dodje skoro na isto vijek trajanja
Po?etnik:
da me sa replicom puste na tehnickom, jesi lud? dere se, a sa gljivom vristi
speed:
--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 22:39:01 ---da me sa replicom puste na tehnickom, jesi lud? dere se, a sa gljivom vristi
--- Kraj citata ---
ja sam s replicom kitom i spuhom prosao :laughing9: :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 22:39:01 ---da me sa replicom puste na tehnickom, jesi lud? dere se, a sa gljivom vristi
--- Kraj citata ---
Moram priznat da jos nisam cuo da bi nekog rusili na 50tkama zbog glasnog spuha.
Onda racunaj da t ei policija uvijek moze iskljucit iz prometa zbog preglasnog spuha i poslat na izvanredni tehnicki. ;D
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Ožujak, 2009, 22:43:05 ---Moram priznat da jos nisam cuo da bi nekog rusili na 50tkama zbog glasnog spuha.
Onda racunaj da t ei policija uvijek moze iskljucit iz prometa zbog preglasnog spuha i poslat na izvanredni tehnicki. ;D
--- Kraj citata ---
kod mene je moja replica najglasnija,kad prodjem mimo policije,okrecu se zamnom,a ja jos sturiram :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju