Tehnički kutak > Tuning skutera
replica vs nardo
Po?etnik:
dakle radi se o auspusima za runner 50, trenutno imam replicu i mnogi od vas su mi rekli da bi na replica kit bolje iso nardo vec replica. mogu nabavit polovnog narda, kolika bi mi bila isplativost, dal bih smanjio dugotrajnost kita?
edit: nardo ima vise km vec moja replica, vjerojatno cemo ic u zamjenu, koliko da mu novaca dam uz replicu? koliko vrijedi taj polovan nardo?
Drnda:
smanjio bi dugotrajnost, ali bi bolje skut isao, treba malo obraditi cyl za narda..
3alfa3:
Sta nisi vec dobio u drugoj temi odgovor na ta pitanja?
Nardo bi vrtio vise, kit bi trajao manje.
Jel ti mozes vise prijeci trceci ili hodajuci? E i kitu je isto tako.
--- Citat: Početnik - 15 Ožujak, 2009, 13:03:00 ---nardo ima vise km vec moja replica, vjerojatno cemo ic u zamjenu, koliko da mu novaca dam uz replicu? koliko vrijedi taj polovan nardo?
--- Kraj citata ---
Nista nemoj dat. Vrijede isto.
Po?etnik:
pa tu mu onda i nije neka isplativost, posto bih se ja stalno vozao, vjerojatno bi brzo stao .. ako uzmemo u obzir da ja nisam neki stunter, ne palim gume i ne peglam ga stalno, stalna voznja po 50-60 km/h ... nikad do sada nisam tero na max speed.. jel bi ga i to "trgalo"?
3alfa3:
Ako mislis postelati skuter onda bi i voznjom do 50-60 km/h morao imati vise okretaje jer prijenos se stela tako da na ubrzavanje full gasom skuter ima okretaje gdje je snaga najveca. U slucaju narda je to dosta vise.
Ukoliko ga nebi tako postelao nego tako da imas iste okretaje ko sada, onda bi skuter isao slabije nego sada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju