I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
balavi ne laprdaj, ne ti gore CHIP ili Remap je isti k**ra*, sven vam ljepo reko, na tom golfu nes dobit nis ako prije toga ne sredis pol motora tako rec, ugalvnom nemoj se gubit sa time...
sad se pravi znalac javio...
imao sam corsu 1.7 cdti tj. moj stari i imala je chip i razlika se je osjetila. ne znam razliku u ks,ali razlike je bilo i vise nego sta smo ocekivali. sad sve ovisi kako se sve napravi
heh,na vr6 sam najprije pomislio,ali ne zelim vuc cisternu za sobom.i gti se moze pomocu ispuha i dovoda zraka i nekih pi*darijica snaga dignut na kojih 170 ks,sto je sasvim dovoljno
stavi na golfa turbinu i pukni ju na 0,5 bara...nece ti se razletit a i nece ti puno love otic
zaj*bi s tim.....a pogotovo astru il corsu....tj sve dizele chipirat......bosch pumpa ne podrzava to...razleti se...kod opela dizla injektori odu....a-a...no chip...stavi na golfa turbinu i pukni ju na 0,5 bara...nece ti se razletit a i nece ti puno love otic
Meni je stric od lege rekao da s tim chipom dižeš performanse za 25% (tako nešto..) al da se to neisplati radit jel ti motor neš brzo ode u qurac
moj stari je na passata stavljao chip,i dobio je oko 25-30 konja ali je to bio neki kvalitetniji chip,i prije je bio dost trom i išao je oko 235-sada 250 vata samo tako...
kada golf bio auto