Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (10/19) > >>

Shema:

--- Citat: ChRiStIaN - 14 Ožujak, 2009, 18:05:56 ---Vec su ti ljudi rekli...stavi barem okvirnu cijenu...nemora nuzno bit tocna al samo daj e cijena, neka blizu, napises da nije fiksno i sve se dogovori!  :hello:

I jos jednom kazem eladiu, ako Vam smeta moj rad ili imate bilo kakvih problema s mojim radom, slobodno me maknite! Evo i javno, da mu ne pisem vec PMove...ja i dalje stojim iza toga da dobro radim i da otkako sam mod na oglasima da ima puno vise reda nego prije! Ko ne misli tako, nek misli kak hoce! dakle Admine nas dragi, vox populi il...?

--- Kraj citata ---

Pa rekli smo ti sve šta smo imali u ove dvje teme u razmaku od 10 dana šta su se otvorile na pritužbe o tebi. Jel ti to dovoljno da odstupiš? Pametnome je.

Gori si od Sanadera. To ti je najveća uvreda koju ja mogu izgovorit. Eto, ti si je dobil.

ChRiStIaN:
mene bas napaljuju takvi ko ti...i smijesno mi je kaj ces sad dobit bann i to je ono kaj mi je najbolje od svega!  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

vidimo se kad se vratis, pusa!  :toothy9:

Shema:
Ma boli me k**ra* za ban, nije mi ga žaj dobit radi takvih debilkoša ka šta si ti.

Ja i ti priko foruma smo gotovi, vidimo se u 7. misec na meetu u Rijeci pa ću te počastit sa Mrikom Cro Copom.

robert:

--- Citat: Shema - 14 Ožujak, 2009, 18:23:00 ---Samo cu ti rec da si glup ko svi tenkovi u bivsoj Jugoslaviji.

Da editirao si ga, a zato da napišeš onim slovima crvenim dolje upozorenje smećaru jadni lažljivi, kad moram psovat radi tebe majmune jadni. Jer nisi prepravio niti jedno slovo u mom oglasu, nego si samo dodao ono upozorenje i to u tri oglasa, ejr imaš fetiš na Dalamtince.

Kažem ti lijepo, ako ga već nemoš umočit u more jer ti je daleko, umoči ga curi.

Ponašaj se u skladu sa godinama. A ne bit glup ko k**ra* i ponašat se ko klinjo od 14 godina šta ej vidia prvi put u životu miš i tipkovnicu.

Sad sam se istresa na ovom istinskom lažljivcu i sad sam miran.

Cmok

--- Kraj citata ---
dobio si ono što si tražio. opominjali smo te 150 puta. 5 dana odmora.

ChRiStIaN:

--- Citat: Shema - 14 Ožujak, 2009, 18:32:01 ---Ma boli me k**ra* za ban, nije mi ga žaj dobit radi takvih debilkoša ka šta si ti.

Ja i ti priko foruma smo gotovi, vidimo se u 7. misec na meetu u Rijeci pa ću te počastit sa Mrikom Cro Copom.

--- Kraj citata ---

kako si jadan, al stvarno...zao mi te je najiskrenije!  ;D Tvoji kolege iz Splita mora da su ponosni na tebe i na tvoju zavidnu razinu inteligencije!  ;D Obozavam gledati tvoje postove i kak se zivciras radi gluposti, to je nekaj super, neprocjenjivo!  :icon_biggrin:

@ robi - mislim daj e 5 dana premalo! U svakom pogledu...pogledaj unazad nekolik otema kolko mu se toleriralo, ovo je za vise definitivno!  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju