Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?
black-rox:
Neznam ko je ali je malo tenkre,tko god da mi je obrisal oglas u prodaji,inače ako brišeš javi da si obrisal......
robert:
i ja tražim brisača postova u oglasima. mogao sam već nešto prodati ali nisam zahvaljujući njemu.
Pupo:
Zašto bi netko nekome javljao da je post obrisan? ??? Ako oglas nije bio po "propisima" i moderator ga je obrisao iz valjanog razloga nevidim razloga zašto bi on dotičnoj osobi slao pm. Nemora se nikome objašnjavat da je nešto učinio ako je to napravio iz valjanih razloga. ako nije onda nije problem samo u neslanju pm-a već i u tome zašto je post izbrisan!
Inače, nisam ja brisao postove da se razumijemo pa da sebe branim, ni neidem na tržnicu :D što se može i potvrditi.
YamahaSpy:
Area ajd ne seri... Mozda ako covjeku ne valja oglas prodaje ili potraznje bi mu trebalo poslat pm da vidi zbog cega je krivo... Stavit ce nesto prodavat i normlano je da se u trznici svaki dan stanje mijenja nece niti gledat svaki cas svoj oglas kad mu je bump tek za 7 dana...Uostalom kaj to neki problem??? Copy paste njegov tekst i oznacis crveno kaj ne valja.
ctrl+c=copy ctrl+v=paste... niti minuta posla.
Shema:
Admin može vidjeti i reći tko je obrisao oglas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju