Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (9/19) > >>

ChRiStIaN:
Admin zna da sam ja u pravu i to je to! A svi koji se zale su oni koji su zasluzeno dobili delete oglasa il nekaj slicno, niko se jos niej zalio ko je stavio svaki oglas kak spada!

Shema tebe necu komentirat jer nema smisla, bio i ostao kakav jesi! MOD LOG, opet kazem...admin lako vidi (a vidio je) da sam oglas editiro, bezveze nsiam sigurno! Nisko od tebe da se hvalis sa ispravnim oglasom koji sam ti JA napravio! Jos ti i u postu psie da sam ga ja editiro...cccccc...pametnom jednom dosta al tebi covjek mora vec 4 put objasnjavat!

Black rox, dosta smo pricali na MSN i nisam se nado da ces se od svih ljudi ti zalit!  :dontknow: Neznam u cem je problem...zaj#bo si, izbrisan ti je oglas! Vise neces pogrijesit jel tako? Neke se stvari uce na greskama, samo glupi ljudi opet grijese na istim stvarima, ti mi ne izgledas ko jedan od njih! Siguran sam da ces nakon ovoga kaj sam ti obriso oglas lijepo ubuduce stavljat poptpune oglase, jesam u pravu?! Mislim da jesam!

black-rox:
Sve je to ok,ali opet kažem oglas ne mora imati svaki sliku i cijenu,naravno da ako prodaješ neznam npr cilindar ćeš staviti sliku,ali ono šta sam ja stavio nije potrebna slika i cijene su različite,sve zavisi šta ko želi...........

ChRiStIaN:
Vec su ti ljudi rekli...stavi barem okvirnu cijenu...nemora nuzno bit tocna al samo daj e cijena, neka blizu, napises da nije fiksno i sve se dogovori!  :hello:

I jos jednom kazem eladiu, ako Vam smeta moj rad ili imate bilo kakvih problema s mojim radom, slobodno me maknite! Evo i javno, da mu ne pisem vec PMove...ja i dalje stojim iza toga da dobro radim i da otkako sam mod na oglasima da ima puno vise reda nego prije! Ko ne misli tako, nek misli kak hoce! dakle Admine nas dragi, vox populi il...?

Nikon:
tolerancija pravila je vec postala individualna, ali to nije problem u ovom slucaju....

kiki je moga (sta bi ja napravia) trazit od tebe da ispravis oglas... al nije..... da je to napravia sad nebi bilo ovog... samo sta su pravila na njegovoj strani ...

mislim da bi neka pravila trebalo modificirat, da se zna jel se oglas brise odma ako je neispravan ili ne.
tako bi se izbjega svaki sukob (ponavljam i ovaj), ista pravila za sve.

svi happy  :icon_biggrin:

...

Shema:

--- Citat: ChRiStIaN - 14 Ožujak, 2009, 17:57:23 ---Admin zna da sam ja u pravu i to je to! A svi koji se zale su oni koji su zasluzeno dobili delete oglasa il nekaj slicno, niko se jos niej zalio ko je stavio svaki oglas kak spada!

Shema tebe necu komentirat jer nema smisla, bio i ostao kakav jesi! MOD LOG, opet kazem...admin lako vidi (a vidio je) da sam oglas editiro, bezveze nsiam sigurno! Nisko od tebe da se hvalis sa ispravnim oglasom koji sam ti JA napravio! Jos ti i u postu psie da sam ga ja editiro...cccccc...pametnom jednom dosta al tebi covjek mora vec 4 put objasnjavat!

Black rox, dosta smo pricali na MSN i nisam se nado da ces se od svih ljudi ti zalit!  :dontknow: Neznam u cem je problem...zaj#bo si, izbrisan ti je oglas! Vise neces pogrijesit jel tako? Neke se stvari uce na greskama, samo glupi ljudi opet grijese na istim stvarima, ti mi ne izgledas ko jedan od njih! Siguran sam da ces nakon ovoga kaj sam ti obriso oglas lijepo ubuduce stavljat poptpune oglase, jesam u pravu?! Mislim da jesam!

--- Kraj citata ---

Samo cu ti rec da si glup ko svi tenkovi u bivsoj Jugoslaviji.

Da editirao si ga, a zato da napišeš onim slovima crvenim dolje upozorenje smećaru jadni lažljivi, kad moram psovat radi tebe majmune jadni. Jer nisi prepravio niti jedno slovo u mom oglasu, nego si samo dodao ono upozorenje i to u tri oglasa, ejr imaš fetiš na Dalamtince.

Kažem ti lijepo, ako ga već nemoš umočit u more jer ti je daleko, umoči ga curi.

Ponašaj se u skladu sa godinama. A ne bit glup ko k**ra* i ponašat se ko klinjo od 14 godina šta ej vidia prvi put u životu miš i tipkovnicu.

Sad sam se istresa na ovom istinskom lažljivcu i sad sam miran.

Cmok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju