Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?
robert:
shema, imaš 7 dana potpunog odmora. ponovi li se to vrjeđanje pšo forumu nakon tih 7 dana predlažem adminu za trajni bann.
ChRiStIaN:
--- Citat: robert - 14 Ožujak, 2009, 18:36:50 ---shema, imaš 7 dana potpunog odmora. ponovi li se to vrjeđanje pšo forumu nakon tih 7 dana predlažem adminu za trajni bann.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
mrcina:
kristijan pretjeruješ zajedno sa shemom i black -roxom za ovakve svađe imate ring te tamo je mjesto takvim raspravama a ne ovdje.
kristijan lijepo sam ti napisao što trebaš uraditi mani se ovog posla i nebuš imao ovakvih problema.
to što imaš 19 godina nije uvijet da nemožeš biti mod ali kao mod moraš biti primjer pravilnog ponašanja na forumu a ne se natezati sa forumašima.
osim toga moraš paziti što govoriš tj. pišeš jer neznaš koliko tvoj suparnik ima dug fitilj te koliko ima godina.
ovakve svađe i prepucavanje najbolje je riješiti na netu jer licem u lice bu bilo vatre pa je ovo jedna od boljih metoda pražnjenja baterija zla.
eladio moj ti je predlog da zamijeniš kristijana sa ove pozicije na neku drugu te da tu staviš drugog moderatora ili da zamijeniš kristijana novim jer mi se čini da bu još više vatre na njega sa vremenom.
ChRiStIaN:
zake da se ja manim tog posla i zake da me zamjeni? Aj mi nadi kaj sam krivo ja to napravio? Ak je to krivo kaj radim svoj poso nek me odmah zamjeni! necu nikom zamjerit, jos ce mi i drago bit, al samo ak ima razuman razlog! :)
mrcina:
area 51 svi veči forumi u RH a možda i šire imaju tu obavezu te se nemoj čuditi.
sad buš pitao koji forumi.pa budi član kao ja na oko pedesetak foruma pa buš znal.
e sad pitanje cijene.
zašto mnogi izbjegavaju staviti cijenu pa upravo stoga što ima jako puno pametnih koji buju zbog cijene odspamali oglas pa bu moderator imao više posla oko čiščenja oglasa nego da se dvije osobe dogovore oko cifre preko PM/emaila ili mobitela kako ima paše.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju