Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?
ChRiStIaN:
--- Citat: black-rox - 14 Ožujak, 2009, 14:37:46 ---Kako god ovo ti nije u redu,jer za neke oglase nebi trebala biti cijena,ni slika i riješena stvar,svađat mi se neda nemam volje za to,a ako tebe to brisanje veseli super uživaj,ako neznaš raditi svoj posao prepusti ga drugima ima onih koji bi radili.....
--- Kraj citata ---
Vidis, to kaj sam ti izbriso oglas to samo dokazuje suprotno!
Sve ima u danasnje vrijeme cijenu...samo veselje kad nekom uredim oglas i izgleda kak treba je neprocjenjivo! :) ;D
black-rox:
--- Citat: ChRiStIaN - 14 Ožujak, 2009, 14:46:16 ---Vidis, to kaj sam ti izbriso oglas to samo dokazuje suprotno!
Sve ima u danasnje vrijeme cijenu...samo veselje kad nekom uredim oglas i izgleda kak treba je neprocjenjivo! :) ;D
--- Kraj citata ---
Pazi taj oglas je na još par foruma nitko ga ne dira,ti se praviš pametan i brišeš ok neka ti bude lijepo piše cijena na upit ako neznaš šta to znači pitaj nekoga...........
ChRiStIaN:
Ako ti neznas citat, zovi nekog da ti pravila procita! :dontknow:
Ne zanimaju me drugi foumi, ovdje je takvo pravilo i tu se drzimo pravila! Jasno ko dan...
black-rox:
--- Citat: ChRiStIaN - 14 Ožujak, 2009, 14:57:09 ---Ako ti neznas citat, zovi nekog da ti pravila procita! :dontknow:
Ne zanimaju me drugi foumi, ovdje je takvo pravilo i tu se drzimo pravila! Jasno ko dan...
--- Kraj citata ---
Znam ja dobro čitat,a ti za svoje godine malo smiri doživljaje,da nebi bilo nisam znao,i pazi kome brišeš oglase,šta se mene tiče,ja bi te maknuo ća s mjesta moda i neka tamo bude neko drugi,jer nije to za tebe,modovi bi trebali biti stariji ljudi koji znaju raditi svoj posao,a ne djeca,ako ti je do svađe dođi u ri pa ćemo to riješiti,ubuduće ne diraj moje oglase.....
180fxr:
ovo su vec prijetnje neke.... :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju