Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (5/19) > >>

eladio:
sto se tice christiana, samo da se zna, on je trazio vise puta da nebi htjeo biti moderator tamo i da ga se makne..
ja sam taj koji je taj prijedlog odbio do daljnjega  :frajer:

istina da je neki put kratkog fitilja , rekao bih prekratkog, ali jos uvjek cini vise dobra nego sto mu vi to priznajete....

objasnjenje :
ako tko misli da je tamo lako biti mod, neka proba biti , nije meni problem nekome dati status moda tamo, pa da vidimo  :redface:
svi su jako osjetljivi oko svojih oglasa, a nikome se neda naci 15sec vise, da sastavi normalan oglas, koji ima naslov, sadrzaj i cijenu ,
ono sto bi se reklo da ima glavu i rep  :angry7:
..ali zato moderator treba imati vremena da takvih 50ak oglasa dnevno popravlja za drugima... (o bumpovima da ne govorim)
dakle ako ima tko da misli da ce biti dobar, neka se slobodno javi  :icon_thumright:

ChRiStIaN:
Eo, eladio je sve reko! Nije meni lako svaki dan isto trubit, cijeli dan radit ko konj, doc na forum i ispravljat necije greske koje su utemeljene na lijenosti korisnika! Citat pravila, drzat ih se i sve ce bit ok!  :icon_thumright:

Pupo:

--- Citat: mrcina - 14 Ožujak, 2009, 09:50:26 ---a tko si ti da dijeliš opomene

--- Kraj citata ---
Pročitaj cijelu temu od početka pa ćeš možda i skužit u čemu je stvar!

--- Citat: mrcina - 14 Ožujak, 2009, 09:50:26 ---kristijan ako nečeš raditi posao moderatora kako treba onda odstupi jer na ovakav način samo navlačiš negativne vibracije ostalih članova.
tvoja je zadača da pregledaš(pročitaš) svaki oglas te ako si loše volje obrišeš sa obavijesti zašto brišeš a ako si dobre volje onda popraviš oglas sa opomenom gdje je bila greška.

--- Kraj citata ---

Neznam odakle i s kojeg foruma ste pokupili da se šalje obavijest vlasniku obrisane teme. To se jednostavno NERADI! Još se malo stvari i briše kako vi reagirate na to a pravila nisu uopće stroga i nepridržavanje istih je čista lijenost, bila ona pri sastavljanju posta ili prvotno na nečitanju pravila.

eladio:
Mnogi se u biti bune oko cijene,
mislim da se treba staviti cijena , pa makar neka okvirna , napise se nije fiksno, i napise se da dolaze i kombinacije u obzir i sl...

Ja recimo to ovako gledam, mene smeta kad gledam malo oglase i ne vidim cijenu, i sad trebam cekat da mi netko javi, da bi na kraju skuzio da je bezveze i odustanem  :angry7:

PS
..a i stvar je kulture da prodavatelj mora prvi reci cijenu !  :redface:

black-rox:
Kako god ovo ti nije u redu,jer za neke oglase nebi trebala biti cijena,ni slika i riješena stvar,svađat mi se neda nemam volje za to,a ako tebe to brisanje veseli super uživaj,ako neznaš raditi svoj posao prepusti ga drugima ima onih koji bi radili.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju