Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (7/19) > >>

black-rox:

--- Citat: 180fxr - 14 Ožujak, 2009, 15:49:57 ---ovo su vec prijetnje neke....  :nono:

--- Kraj citata ---
Nisu to prijetnje samo mu kažem lijepo,i kažem ti neda mi se svađat,od sada na dalje svaki problem koji se pojavi na forumu poslat ću eladiu pm :hello:

dino gp1:

--- Citat: black-rox - 14 Ožujak, 2009, 15:52:25 ---Nisu to prijetnje samo mu kažem lijepo,i kažem ti neda mi se svađat,od sada na dalje svaki problem koji se pojavi na forumu poslat ću eladiu pm :hello:

--- Kraj citata ---

To ti je najpametnije, ja kada vidim neke nepravilnosti odmah pošaljem eladiu pm :icon_thumright:

black-rox:

--- Citat: dino gp1 - 14 Ožujak, 2009, 16:19:00 ---To ti je najpametnije, ja kada vidim neke nepravilnosti odmah pošaljem eladiu pm :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pa da ipak je on tu gazda od sada sve njemu jer jako sam dugo na ovome forumu i uvijek ga držim na dobrom glasu,i želim da tako ostane :icon_thumright:

ChRiStIaN:

--- Citat: black-rox - 14 Ožujak, 2009, 15:47:02 ---Znam ja dobro čitat,a ti za svoje godine malo smiri doživljaje,da nebi bilo nisam znao,i pazi kome brišeš oglase,šta se mene tiče,ja bi te maknuo ća s mjesta moda i neka tamo bude neko drugi,jer nije to za tebe,modovi bi trebali biti stariji ljudi koji znaju raditi svoj posao,a ne djeca,ako ti je do svađe dođi u ri pa ćemo to riješiti,ubuduće ne diraj moje oglase.....

--- Kraj citata ---

kaj nisam znao, i kaj da ja pazim?! Ti si meni ko i svaki drugi lik tu e! To kaj bi ti maknuo...al ne pita se tebe i neodlucujes ti...i kaj prijetis, jel ti to treba?! I kaj ces ti kad ja dodem u RI?! Bokte kakvih likova "pametnih" ima  ::)

ChRiStIaN:
No ajde reci sad...bas sam sad zeljan znat...da cujem kaj bi mi radio...ajde...cekam!!!

Mudar si ti neki...meni kazes nesto na temelju godina kaj radim svoj poso a tebe skuri neko pa odma vidjet ces ti kad dodes u ri, pazi kome prijetis, kaj si ti predsjednik neki il sta? Ma da i jesi nebi ti se klanjao il te se bojao looool samo nemoj meni nis za godine pricat jer ak ti sa 26 pises takve prijetnje tu po forumu onda si stvarno sve rekao!   :laughing3: Ja imam 19 pa se ne bahatim niti pisem takve postove ko ti...al jebga, istina boli! Samo zao mi je kaj moje godine imaju veze s tim, sa 26 cu valjda i ja ko ti tak prijetit i radit se velik!  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju