Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?
Pupo:
--- Citat: robert - 13 Ožujak, 2009, 22:31:26 ---e šefe :icon_biggrin:
kako bi bilo da se odobre postovi u tržnici sa ozbiljnim ponudama kupnje. znam da se te stvari rješavaju preko pm ali ipak.
--- Kraj citata ---
spam, spam i spam.
Jedino imaju one fore s aukcijom a ostalo na pm, jer kako odvojit ozbiljnu ponudu od neozbiljne? :D
ChRiStIaN:
ja sam taj tenkre...nisi imao cijenu i aj bok. Oglas izbrisan. Kaj mislis da se meni da svaki dan slat 500 PMova ljudima koji su nemarni i lijeni procitat pravila i postupit u skladu s njima?! Pise ti ovisi o raspolozenju, tak se i ja postavljam, nekad odma izbrisem (npr clanu koji je duze tu i koji bi trebo pravial znat) a nekad saljem PM.
A ti bi mogo pripazit na rijecnik jer sa rijecju tenkre ti niko nece oglas vratit! Pusa!
mrcina:
a tko si
--- Citat: YamahaSpy - 13 Ožujak, 2009, 19:55:53 ---Tvoje misljenje je bzvze, kraj price.
imaš opomenu pred ban zbog vrjeđanja člana foruma
--- Kraj citata ---
ti da dijeliš opomene
--- Citat: ChRiStIaN - 14 Ožujak, 2009, 07:50:05 ---ja sam taj tenkre...nisi imao cijenu i aj bok. Oglas izbrisan. Kaj mislis da se meni da svaki dan slat 500 PMova ljudima koji su nemarni i lijeni procitat pravila i postupit u skladu s njima?! Pise ti ovisi o raspolozenju, tak se i ja postavljam, nekad odma izbrisem (npr clanu koji je duze tu i koji bi trebo pravial znat) a nekad saljem PM.
A ti bi mogo pripazit na rijecnik jer sa rijecju tenkre ti niko nece oglas vratit! Pusa!
--- Kraj citata ---
kristijan ako nečeš raditi posao moderatora kako treba onda odstupi jer na ovakav način samo navlačiš negativne vibracije ostalih članova.
tvoja je zadača da pregledaš(pročitaš) svaki oglas te ako si loše volje obrišeš sa obavijesti zašto brišeš a ako si dobre volje onda popraviš oglas sa opomenom gdje je bila greška.
efz:
A zake si ti mrcina svakom loncu poklopac?! ;D
Okomil si se na kristijana jer ovo nije 1. puta da pricas protiv njega, ako eladio kaze sljedece : - Svaki neispravan oglas ce biti ili popravljen ili obrisan , ovisno o raspolozenju moderatora.. stoga pobrinite se da bude tocno ispunjen.. zasto se onda ti pravis pametan, mislim da ima ko ce vodit brigu o radu moderatora?!
I svako malo kuhas neku frku ko i neki dan kad si zaspamao temu od kristine, tak da prvo pogledaj malo sebe a onda dijeli savjete okolo :icon_thumright:
seba:
potpis!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju