Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatora - vezano za pravila u oglasima?

<< < (3/19) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
ja sam i sad me je elad skinuo sam mesta moda, ste happy?

eladio:

--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 13 Ožujak, 2009, 20:33:53 ---ja sam i sad me je elad skinuo sam mesta moda, ste happy?

--- Kraj citata ---

LOL

sada ozbiljno
..sto se ove teme tice, ima samo jedna bitna stvar koja jasno pise u pravilima :

--- Citat: eladio --- - Svaki neispravan oglas ce biti ili popravljen ili obrisan , ovisno o raspolozenju moderatora.. stoga pobrinite se da bude tocno ispunjen..

--- Kraj citata ---

link : http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=197.msg2299#msg2299

Pitanja o kojima mozemo raspravljati jedino su :
1. da li je oglas u skladu s pravilima ?
2. da li su pravila prestroga ili preblaga ? da li ih treba promjeniti ?

..ako zelite jos nesto dodati i to je konstruktivno, slobodno..
..ako zelite pomoci , raspravljajte dalje ipak u ovom smjeru! Ovo pitanje smatram bitnim stoga molim nadalje u ovoj temi BEZ SPAMA ! i nekakvih prepucavanja.

blackrox , provjeriti cu o cemu se radi, ti svakako jos preciznije obrazlozi kakav je bio oglas i da li po tebi nije trebalo biti sankcija i zasto?

hvala

black-rox:
Oglas je bio bez slike,jer ne treba slika,svako zna kako izgleda xbox 360 cijena nije bila jer sve zavisi da li neko želi konzolu samo ovako ili s modifikacijom,lijepo je pisalo upit na pm,msn inače zna se da ja svaki oglas stavim obavezno sliku,cijenu,bump radim nakon par tjedana i tako poštujem sve to ali mi glupo stvaljat sliku kada svi znaju o čemu se radi,ok ako mu ne paše oglas pa je obrisao,ali bilo bi u redu da je poslao pm i napisao zašto je oglas uklonjen,jedno dva puta sam zeznuo oglas i dobio sam pm od ChRiStIaNa i njega ovom prigodom moram pohvaliti,jer on kada nešto tamo radi to napravi kako treba,forum je super na njemu sam već dugo i ovakve stvari me ljute,nadam se da razumiješ eladio nemam ja protiv nikoga ništa ali bar neka javi ubuduće  :icon_thumright:

eladio:
ok,
sad jos cekamo ipak njega da onda objasni zasto ga je obrisao  :icon_thumright:

sto se tice kritika, one su uvjek dobrodosle, jer kad je i sve dobro, moze uvjek biti jos bolje  :laughing7:
sto se tice pravila, ako mislite da nisu u redu, slobodno recite , pravila su tu zbog nas, nismo mi tu zbog njih  :icon_biggrin:

robert:
e šefe :icon_biggrin:
kako bi bilo da se odobre postovi u tržnici sa ozbiljnim ponudama kupnje. znam da se te stvari rješavaju preko pm ali ipak.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju