Tehnički kutak > Tuning skutera
runner pure jet
AeRRox:
Ima moj frend Runnera sa ZX-om purejet i solidno ide. Jedina mana je sto mu neprestano odlaze svijecice i ima problema sa NEcistim gorivom...
Po meni serijala ide super, ne bih nista dirao.
Hitno trazim auspuh koji mora biti tisi od ZX-a jer imam problema sa sluhom iznad 9500rpm-a + buka airboxa...
Sto imate za preporuciti da je tiho, treba mi auspuh za base setup.
roby44:
--- Citat: AeRRox - 01 Ožujak, 2007, 09:38:21 ---Ima moj frend Runnera sa ZX-om purejet i solidno ide. Jedina mana je sto mu neprestano odlaze svijecice i ima problema sa NEcistim gorivom...
Hitno trazim auspuh koji mora biti tisi od ZX-a jer imam problema sa sluhom iznad 9500rpm-a + buka airboxa...
--- Kraj citata ---
to ti je vise do prigusivaca, trazi vunu.
2mjeseca:
--- Citat: roadrunner - 28 Veljača, 2007, 08:50:24 ---
--- Kraj citata ---
ja imam isto purejet nrg i stavio sam gore gianelli next i motor mi ide puno bolje nego sa seriskim aspuhom sto je isao
bolje ubrzava ima vecu krajnju i sve doslovno sve to sam jos otpotpunio sa rolicama rentralni i federi kvacila
[/quote]
malo sam gledao strane forume i na pure jet su većinom stavljali gianelli jer se s njim najviše dobije za tu mašinu, koje rolice i opruge si stavio gore?
[/quote]roice su mi 7.5 bijeli centralni i crne opruge kvacila
BiVeR:
--- Citat: roby44 - 01 Ožujak, 2007, 09:58:53 ---
--- Citat: AeRRox - 01 Ožujak, 2007, 09:38:21 ---Ima moj frend Runnera sa ZX-om purejet i solidno ide. Jedina mana je sto mu neprestano odlaze svijecice i ima problema sa NEcistim gorivom...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
upravo tako, i meni je zgorila vuna, pa se dere ko blesav, a sad da se baš sa baseom vrti prek 9500rpm...treba provjerit...
Mr J:
--- Citat: BiVeR - 01 Ožujak, 2007, 13:47:08 ---
--- Citat: roby44 - 01 Ožujak, 2007, 09:58:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
upravo tako, i meni je zgorila vuna, pa se dere ko blesav, a sad da se baš sa baseom vrti prek 9500rpm...treba provjerit...
--- Kraj citata ---
Njegov se vrtio do 11 000 rpm!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju