Tehnički kutak > Tuning skutera
runner pure jet
roadrunner:
Relativno sam nov kaj se tiće skutera i nisam baš upoznat s prerađivanjem istih jer sam se više bavio motorima. Uglavnom radi se o runneru pure jet s kojeg su skinute blokade i ide 85. Problem je u tome kaj kad je bio hladan je dobro lovio start al kad se zagrijao trebalo mu sek.-dvije da se razvrti i onda je bio trom. Taj skuter vozim tu i tamo pa mi je već akumulator bio lagano prazan pa sam ga napunio i išao se malo provozat, začudilo me to da mali se više nije zamarao i nije gubio start i rekciju na gas mada sam ga malo duže forsirao, po mojem zaključku da to ima veze s pumpom goriva i da sa slabijim akumulatorom nije filalo gorivo kako treba.Mali se preporodio, a ja sam dobio volju za njim. :toothy9: E sad, u skoroj budućnosti planiram ga lagano nabrijat pa me zanima kakva kombinacija spuha sa ostalim piz.... ide na njega da to šljaka kak treba jer zanam da je injection na skuteru zajebana stvar. Ne mislim ići u krajnost s friziranjem ugradnjom kita nego samo spuh + prijenos, pa ko zna koje kombinacije provjereno valjaju na toj mašini neka se jave
Mr J:
ehhh... uzeo si krivi skuter za nabrijavanje...
kao serijala je odlican, bez kita ( i nove struje ) neces dobiti to sto trazis a i sa kitom je upitna isplativost investicije (malossi sport je oko 300€)...
Ostavis ga kakav je, eventualno stavis multivar i torque control...
roadrunner:
ma netreba mi da stuntam s njim nego za malo življu vožnjicu i da malo troši, mislim stavit multivar gore al me zanima dal je to sve ili moram kombinirat opruge i rolice ili je to kaj dobim dovoljno, i kakva je isplativost stavljanja spuha gore jer mi je orginalan koma i ima užasan zvuk
roby44:
--- Citat: roadrunner - 26 Veljača, 2007, 21:59:13 ---ma netreba mi da stuntam s njim nego za malo življu vožnjicu i da malo troši, mislim stavit multivar gore al me zanima dal je to sve ili moram kombnirat obruge i rolice ili je to kaj dobim dovoljno, i kakva je isplativost stavljanja spuha gore jer mi je orginalan koma i ima užasan zvuk
--- Kraj citata ---
nikakva, nemoj stavljati, nema rezonancije, samo ces pokvarit....
roadrunner:
Kaj ću dobit s torque control-om?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju