Tehnički kutak > Tuning skutera

runner pure jet

<< < (8/14) > >>

BiVeR:
BASE KIT 11000 RPM!!!  :dontknow: :dontknow: :dontknow: na kolko se moj onda vrti... :dontknow: koji setup ima...

spoki:
da ne otvaram novi topic a purejet je isto sranje kao i ditech pa imam pitanje....
ditech,2003g...kad sam stavio rr,multivar,rolice 7,5g i bijeli centralni puno bolje ubrzava ali mu je krajnja u q*rcu,vrlo brzo dodje do 50-60km/h ali onda navlacenje do 70-75km/h!
sad,da stavim teze rolice ili tvrdji centralni(zuti)?
ili nesto deseto?

ili nema kompresije?a opet kako izmjeriti kompresiju(aparat nemam),prstom na rupi za svjecicu???a kak zakublat kad nemam kurblu?????

uf uf uf..... :dontknow:

Mr J:

--- Citat: spoki - 05 Ožujak, 2007, 07:56:19 ---da ne otvaram novi topic a purejet je isto sranje kao i ditech pa imam pitanje....
ditech,2003g...kad sam stavio rr,multivar,rolice 7,5g i bijeli centralni puno bolje ubrzava ali mu je krajnja u q*rcu,vrlo brzo dodje do 50-60km/h ali onda navlacenje do 70-75km/h!
sad,da stavim teze rolice ili tvrdji centralni(zuti)?
ili nesto deseto?

ili nema kompresije?a opet kako izmjeriti kompresiju(aparat nemam),prstom na rupi za svjecicu???a kak zakublat kad nemam kurblu?????

uf uf uf..... :dontknow:

--- Kraj citata ---

na ditech mislim da stavljaju 8,5 rolice... (bolje ce ti ici sa serijskim auspuhom nego sa rr-om)

Doomsday:
Mislin da, kad se sve uzme u obzir, bolje ić sa zamjeniski i sigurno potpuno odblokiranim auspuhom ali baš za ditecha, nego sa serijskim... I mislin da takvi auspusi, recimo Leo Vince ZX i slični, a koji su BAŠ DECIDIRANO za ditech motor nisu rezonantni, samo liče na ostale iz serije, i daju ditechu puuuuno manje nego ostalim motorima sa karbom... :icon_scratch:
Ali to je samo moje mišljenje, bazirano na primjedbama ljudi sa ditechom koji su tako stavili spuh, ali baš za njihov motor, i na čistoj logici... :dontknow:

Mr J:
Stvar je u tome da je ditech el. ubrizgavanje, i da je ubrizgavanje idealno za serijsku opremu, kada se mijenja auspuh treba se postelati i karburator, posto ditech nema karb nego to radi elektronika, dolazi do neustelanosti... Treba znato postelati to i treba moci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju