Tehnički kutak > Tuning skutera
runner pure jet
Doomsday:
Majkumu, jeli moguće da je to jednostavno otvoreniji serijski zamjenski spuh za Pure Jet motore, i da ide malo bolje čisto zato jer nije blokiran nikad ni bija... :icon_scratch:
A to čovik i oće, malo lipši zvuk, i malo lipši izgled, i zato san mu preporučija ZX chrome jer lipo izgleda, ne hrđa, bolje se čuje od serijale i vjerojatno mrvu bolje ide, kad se naštela... :dontknow:
roadrunner:
[/quote]ja imam isto purejet nrg i stavio sam gore gianelli next i motor mi ide puno bolje nego sa seriskim aspuhom sto je isao
bolje ubrzava ima vecu krajnju i sve doslovno sve to sam jos otpotpunio sa rolicama rentralni i federi kvacila
[/quote]
malo sam gledao strane forume i na pure jet su većinom stavljali gianelli jer se s njim najviše dobije za tu mašinu, koje rolice i opruge si stavio gore?
BiVeR:
svaki auspuh hrđa ak se ne održava... treba sa wd-om i krpicom ga namazat, i obavezno poslje kišne vožnje posušit, i neče ti nijedan auspuh tak hrđat bio krom il ne...
roadrunner:
Evo, malo se raspitao u vezi spuha i svi koji su ga stavili vele da se ubrzanje poboljšalo jedino su izgubili 5 kmh krajnje brzine a to su riješili s variomatom
Doomsday:
Šta se hrđe tiče, chrome je chrome... :icon_thumright:
Pa nebi ga Conan bezveze cilo vrime zaziva... :icon_thumright:
:laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju