Tehnički kutak > Tuning skutera

runner pure jet

<< < (5/14) > >>

BiVeR:
gle zvuk, definitivno neće bit ko serijski, zx inače ima ljep zvuk, al sad ovo , ono pure jet , neam pojma kakav bu na njemu zvuk, nisam znao da je drugačiji spuh za pure jet i običan, al probaj ak ne niš drugo se raspitat dal to ko ima , neko definitivnio ima, koji spuh na pure jetu, pa ak se nađe ko u tvojoj blizini  da ti da đir da vidiš razliku, i dal se oš il neš upuštat  u to, a ak ne, onda iskoristi tu elektroniku i čipaj scoot... :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Mr J:
Ljudi su na el. ubrizgavanje stavljali auspuhe samo radi zvuka... lol... to mi je bez veze, radije bih da mi je skuter tisi nego da prdi i to jos visokofrekventno... LOL!

Cuj, stavi ga u oglas ili mijenjaj za N'RGY sa karbom! Vec ce se netko htjeti zamijeniti... ali ako si zadovoljan s njim i nemas neke vece potrebe onda cemu frka?  :happy6:

Doomsday:
Oće li meni neko objasnit ako nema smisla i štetno je stavljat drugi spuh na Pure Jet, zašto ih Leo Vince proizvodi i prodaje za taj model...? :icon_scratch: Ozbiljno... ???

2mjeseca:

--- Citat: Doomsday - 27 Veljača, 2007, 23:03:51 ---Oće li meni neko objasnit ako nema smisla i štetno je stavljat drugi spuh na Pure Jet, zašto ih Leo Vince proizvodi i prodaje za taj model...? :icon_scratch: Ozbiljno... ???

--- Kraj citata ---
ja imam isto purejet nrg i stavio sam gore gianelli next i motor mi ide puno bolje nego sa seriskim aspuhom sto je isao
bolje ubrzava ima vecu krajnju i sve doslovno sve to sam jos otpotpunio sa rolicama rentralni i federi kvacila

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 27 Veljača, 2007, 23:03:51 ---Oće li meni neko objasnit ako nema smisla i štetno je stavljat drugi spuh na Pure Jet, zašto ih Leo Vince proizvodi i prodaje za taj model...? :icon_scratch: Ozbiljno... ???

--- Kraj citata ---

Proizvodi da prosiri ponudu i proda... Moze se nastelati da se dobije nesto malo ali to je dosta tesko, ja nisam niti pokusavao :sign020:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju