Tehnički kutak > Tuning skutera

runner pure jet

<< < (4/14) > >>

roby44:
ne dobijes na ubrzanju ni brzini, u tom i je stvar. znam kak je na di-techu. nista, samo poremetis setup i losije ide.
on je tvornicki najbolje ustelan, minimalno stelanje u prijenosu dolazi u obzir.

Doomsday:
Jel se može pretpostavit da Leo Vince zna šta radi, s obzirom da prodaje modele BAŠ za taj skuter, i da će taj, zamjenski spuh bit ako ne bolji, onda makar kao i original... :icon_scratch: A ima i certifikat (e), pa... :dontknow:

roby44:
NECE!   to se rezonantni spuhovi!  ovo o cem pricamo nema rezonancije!  a cilj je dobit rezonanciju! ako nema toga, nema nicega, znaci-beskorisno!
mislim, nek stavi ak ima viska para, ja samo kazem kako sta radi a i vidio sam takve slucajeve.

roadrunner:
Stavio bi spuh, al kad neki govore da bi izgubio a neki da bi dobio malo pa sam zbunjen, i da dobijem malo bilo bi mi dovoljno samo radi težeine spuha i zvuka jer serijala je užas, ima ko iskustva s istom mašinom?  jedno je teorija drugo praksa

Doomsday:

--- Citat: roby44 - 27 Veljača, 2007, 20:59:41 ---NECE!   to se rezonantni spuhovi!  ovo o cem pricamo nema rezonancije!  a cilj je dobit rezonanciju! ako nema toga, nema nicega, znaci-beskorisno!
mislim, nek stavi ak ima viska para, ja samo kazem kako sta radi a i vidio sam takve slucajeve.

--- Kraj citata ---

Pa za Boga miloga, zna Leo Vince da je Pure Jet injection, da nema karburatora, i nema rezonancije... ::)
Pa majkumu, ko bi ga onda kupova, za koga bi ga oni radili, pa ako san ja budala, nisu valjda svi... :redface: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju