moj Kymco Agility s kitom 80 ( realno 72 ) - proizvođač kita Sundiro Honda...ide 75 po ravnom, 85 na nizbrdici....full gas kad mogu, nikad zagrijavanje...ulje na 2/3..već dugo....., s kitom prešao 6200 ( ukupno 8200 )...nikad ni jedan kvar koji ja nisam osobno napravio....čak je i truba proradila...- bilo do akumulatora....
mislim da je ( da će biti ) Neos preskup (update 13 999 - za te pare dobiješ City 50 i ostane ti još 2K kuna ) i za mene ima image "poštarskog" ( bez uvrede, za neke je to kvalitet ), a i tehniološke novosti koje nosi ( 2 ventila, injection ? ) zahtijevaju provjeru....uostalom imaš i Yamahu Giggle s imageom "picadostavljača"
drž se ti GY6 motora...imaš puno veći izbor od Baotiana i kopija Baotiana, odnosno Filly-ja - Peugoeta vclic, npr...( SYM Sympli, TGB.Capuccino ...i naravno Kymco - City, Super 8, stari agility..., eventualno RS..- vidi review na SS portalu)..
istina, 50 ccm GY6 je preslab za brdoviti Balkan, za Panonsku nizinu i nije...- zato obavezno kit 80 !
( iz osobnog iskustva - zračno hlađenje je sasvim dovoljno za vožnje do 40 km ( duže nisam vozio) - a za dalje...ma ionako ne kupuješ skuter za dalje....)
uostalom i Zip ti je 4T, s tim da je kit puno teže dobavljiv....