Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vidis li da je on rekao klip za 49 ccm, znaci za 50 kubika skutere, znaci ne 70 ccm nego 50 ccm, mozda neki i odgovaraju, mislim da je christian sa ovog foruma imao tako nesto na roxu, trebalo bi njega pitati da li ima razlikea pocetnik, pogledaj sto je hac napravio sa novim setupom pa reci je li to fush
vidis zeznuo sam se... u pravu si ... ja sam mislio da misli napravit 70 ccm od serijskog a da zamjeni samo klip...
ma nako pitam jer bi me klip izasao 200 kuna, , to meni neki dan nampalo bil se to moglo uradti i bil ista dobio stim, jer treba mi jos krajnje, sad je oko 105 , ja hocu barem 110 , al bez kita i da nemoram mijenjati auspuh da mi ostane zx, jer to je opet trosak , mora tu biti jos neki jeftin nacin da dobijem na krajnjoj
nemoj mijenjat klip neg daj hacu cilindar da ti sredi i ici ce ko base setup
Imaš ti pravo! Samo mu kaže da hoće portirati kanale po ZX-u i stvar rješena
pa da sam u hrv. nebi bio problem al kad sam u bih , i de mi objasni ovo portirati kanale po ZX-u i stvar rješena
pa ako ima načina da mu pošalješ poštom eto ti....Portiranje kanala znači da bi ti malo čeprko po cilindru, tj proširio ili povisio kanale kako bi u cilindar dolazilo više goriva i isto tako brže izlazilo u skladu sa obrtajima na kojima ti radi scoot...
duži prijenos, al to tek nakon kita.