Tehnički kutak > Tuning skutera

dulja getriba nekih 40.ak%

<< < (8/10) > >>

fatal1ty:

Ak si planiro takve gluposti nisi trebao radit takav setup ko šta jesi...svašta,a sad ću ti odma reć da je to nemoguće jer bi popizdio s skuterom nakon 5km a očito da samo alfa tu kuži šta bi bilo...

Mrle Mrki:
piaggio masina 03 godiste, ja sam tamo odabrao model pa ne znam kako to pokazuje za druge motore prijenose.

3alfa3:
OK, za Apriliu sa bilo kakvom karb Piaggio mashinom idu isti primari kao i za Piaggio skutere mladje od 98 godine.
Ovo je 21% primar za tvoj skuter:

http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=10&Modello=MO/APSRFA50&Famiglia=0&CodArt=67%209080

18mm koje si prije spomenuo se tice promjera malog zupcanika sekundara kojeg moras premjestiti sa svojeg velikog zupcanika primara na ovaj Malossijev.
Ali kod tebe se ne radi o 18mm nego o 17.7mm jer piaggio motori nakon 98 godine koriste samo takav

Mrle Mrki:
sta r factory i moj skuter imaju isti motor ???

vpucko:

--- Citat: fatal1ty - 02 Ožujak, 2009, 22:28:55 ---

Ak si planiro takve gluposti nisi trebao radit takav setup ko šta jesi...svašta,a sad ću ti odma reć da je to nemoguće jer bi popizdio s skuterom nakon 5km a očito da samo alfa tu kuži šta bi bilo...

--- Kraj citata ---

ma mene zanimalo... jer kupio bi namontirao oso na more vratio se... namontirao staro i cao :)

ne za svakodnevnu upotrebu :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju