Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
2TDottore:
decki moji pa nije to sam tak......jedno je mislit a drugo je kad dodjes tam i pocnes vozit i onda skuzis da bas sekunde nejdu dolje tak lagano pogotovo na tak kratkoj i zatvorenoj stazi sa kratkim zavojima.
--- Citat: exfreerider - 02 Ožujak, 2009, 18:08:19 ---Gledao sam vremena open klase koja se po performansama nemože uspoređivati sa serijskim vxr-om i vremena su bila od 1.22 pa do najsporijeg koji je vozio 1.40.
--- Kraj citata ---
cek ti oces rec da seriski vxr moze konkurirat nadrkanim sp-ovima i 70-kama iz OPEN-a.....mislim da grijesis al ajde nema veze.....ovi koji voze 1,38 sa takvim motorima su zalutali na stazu....... :laughing7:
no dobro......daj ti meni reci jesi ti slozio tog svog zipa 125RR da odes onda s nama koji se tu dogovaramo jednom prilikom opet na marof da se malo izdivljamo i kak ti velis napokon saznamo krajnje limite koje mozemo izvuc iz svojih bjesnih pila....... :laughing11:
Marekvz1:
ja mislim da bi ja mogel ispod 2:00 :laughing7: :laughing7:
exfreerider:
--- Citat: 2TDottore - 02 Ožujak, 2009, 18:19:00 ---decki moji pa nije to sam tak......jedno je mislit a drugo je kad dodjes tam i pocnes vozit i onda skuzis da bas sekunde nejdu dolje tak lagano pogotovo na tak kratkoj i zatvorenoj stazi sa kratkim zavojima.
cek ti oces rec da seriski vxr moze konkurirat nadrkanim sp-ovima i 70-kama iz OPEN-a.....mislim da grijesis al ajde nema veze.....ovi koji voze 1,38 sa takvim motorima su zalutali na stazu....... :laughing7:
no dobro......daj ti meni reci jesi ti slozio tog svog zipa 125RR da odes onda s nama koji se tu dogovaramo jednom prilikom opet na marof da se malo izdivljamo i kak ti velis napokon saznamo krajnje limite koje mozemo izvuc iz svojih bjesnih pila....... :laughing11:
--- Kraj citata ---
Potpuno se slažem sa svime šta si rekao i ne mislim da sam ikakva konkurencija trkačim pilama :binkybaby: iako puno ovisi kakav tulipan vozi pilu :frajer:
Danas sam mislio dovršiti zipaća jer je buraz totalizirao svoj auto pa mu trebaju neka kolica ali vrijeme nije na našoj strani ovoga tjedna
Rado ću vam se pridružiti na stazi :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: exfreerider - 02 Ožujak, 2009, 18:24:46 ---Potpuno se slažem sa svime šta si rekao i ne mislim da sam ikakva konkurencija trkačim pilama :binkybaby:
Danas sam mislio dovršiti zipaća jer je buraz totalizirao svoj auto pa mu trebaju neka kolica ali vrijeme nije na našoj strani ovoga tjedna
Rado ću vam se pridružiti na stazi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e to mi je drago cut :icon_thumright: .....onda nas je vec cetvero u igri...... jos nadjemo dvoje troje i mozemo si rezervirat termin ili mozda ocete ic na divlje...... :icon_tongue:
exfreerider:
Tako grupno na crno nikako :nono:
i dok sam solo išao bio mi je bed
dva puta sam se okrenuo doma :'(
jednoj je gazda kosio travu a drugi puta su štrumfovi na bmw-ima bili na stazi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju