Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
2TDottore:
onda kad se dogovorimo nazovemo gore i rezerviramo si termin..........tak je mozda i najbolje..... :icon_thumright:.....a po meni 200kn fakat nije puno za cijeli dan i ne isplati se riskirat da nam sere gazda ili da dodju štrumfovi pa imamo sranja.
greenlite:
trebalo bi se z gazdom dogovorit a i međusobno odredit datum kad bi išli se spucati ... meni je baba rekla da bi nas minimalno četvero trebalo biti...
ajd dobro naznam kak bi bil s vremenom al nexusu bi dušu vadil :laughing7:
znam kak je bilo v belici dok su me pustili na stazu
2TDottore:
kaj se mene tice mozemo vec sad dogovort termin pa lako onda nazovemo dan ranije i rezerviramo.......a kaj se tice vadjenja duse djelim s tobom misljenje da i moj stalker ko i tvoj nexus nebi puno bolje proso po tom pitanju :laughing11:
exfreerider:
Na marofu mi je vxr trošio 6l to je bio max
termin trebamo odabrati ovisno o ekipi kakva bi išla mislim na obaveze i to
dva sata su sasvim dovoljna za izcrpiti se na stazi
možemo čak i recimo petak poslije podne od 5 pa do 9 da izbjegnemo vikend gužvu :hello:
2TDottore:
kak ces po mraku vozit...... :laughing7:....kaj se mene tice najbolje je ipak vikend i nadam se da necemo bas naletit na veliku guzvu jer onda mozemo doc laganini prije podne i onda mi koji smo prvi put na stazi prvi dio dana se malo zajebavamo i vrtimo krugove bezveze i onda polako pojacavamo tempo i onda zadnjih sat dva udri dok ne zacvika...... :laughing11: jer inace ak dodjes na knap s vremenom i prije mraka onda ti je velika sansa da opadnes u prvom krugu jer moras odma forsirat dok te mrak ne pojede :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju