Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
dhorvat:
Danas se uputili ja i dottore na jedan mali izlet :toothy3: Moglo nas je biti i više, ali situacija nam nije omogućavala drukčije :'(
Ajmo izračunat:
Moja_dom - Dottore - Bencony - Kašina - Marija Bistrica - Zlatar Bistrica - Konščina - Novi Marof
25km do dottorea, 85 od njega do Marofa, znači 110 puta 2 za nazad = 220 km!!! I još šećer na kraju, sve to sa 7 litara goriva :toothy12:
Evo priče popraćenom SLIKAMA i ponekim VIDEOM :jerk: ..:::
Čim smo krenuli, Dottoreov stalker se počel ispucavat ko da vode ima u benzinu. Nešto u zadnje vrijeme čudno radi :laughing7: I stali na pola puta od njega do benconyja i kažem mu da je to struja, on pizdi, htel ga je zapalit s benzinom al sam mu reko nek promjeni svjećicu i da bude dobro. I ajde on rastavi pol motora za 37 sekundi, promijeni svjećicu i nakon 100 metara vožnje veli dottore da motor prejebeno radi, da smo spremni za Novi Marof. Ja reko dobro i krenuli mi kupiti Robyju semeringe kod benconija :icon_thumright:
Nakon Benconyja vratili smo se u centar Sesveta i produžili preko Kašine i brda u predivno nam Zagorje :icon_biggrin: Eto jedan filmić na izlazu iz Zagreba (prema Kašini). Ako pratite moj kilometar-sat, računajte da su vrijednosti po GPS-u, iliti 10 do 15 km/h manje nego na serijskim cajgerima pri krajnjim brzinama :jerk:
Reko sam dottoreu da obavezno moramo stat u Mariji Bistrici da poslikamo sliku-dvije za Robyja, da ga podsjetimo na nešto :toothy12:
Eto još dva videa sa jakim vjetrom u prsa, motor je jedva nabirao brzinu, a dottore sa sagnuo i otišo napred. P#zda :angry7:
Nakon duge uživancije na našim dvotaktašima stigli mi konačno na naše odredište. Trkaća staza - Novi Marof. Dottore mi opet upao u kadar sa svojim pišanjem. Izgovor mu je bio navodno da nije više mogo izdržat :angry7:
Naravno mi nebi bili mi kad nebi našli negdje ulaz na stazu. :binkybaby: :drunken_smilie: Šteta kaj je bilo preveliko blatom, jer inače bi s motorima ušli na pistu. :laughing7: Dottore odma kroz najveće blato, samo da čim prije dođe na pistu, da osjeti kakav je to osjećaj stajat na njoj :icon_biggrin:
I pješačili mi po putanji po kojoj se voze krugovi i počelo se dešavati nešto čudno. Ja sam na jednoj šikani pronašao pohrđavili šeraf koji je vjerojatno izletio Perkušiću kad mu je na izlasku iz zavoja zacvikala mašina i odmah sam znao da će se desit nekaj lošega :icon_scratch: Malo kasnije Dottore je pronašo lajtung od uljne pumpe, sigurno nekome zacvikala mašina jer je bez ulja ostao ::)
I na kraju smo već postali sumnjivi okolnim domaćinima pa su počeli pripremat puške, a mi počeli pripremat naše pete vjetrom i bez traga smo nestali sa staze, upalili motore i krenuli put nazad. U jednom trenutku mi je sinula jedna prekrasna ideja. Kažem ja dottoreu: "Mogli bi u Mariji Bistrici stat na čevape" :laughing7:
I tako, mislili smo da je naše prekrasno putovanje završilo, stigli u Zagreb i niotkuda skočio pred mene drot pješice!! :angry9: :angry9: Mogo sam ili zgazit troje ljudi, ili zgazit njega ili zabit se u rizol. Ipak sam radije stao :redface:
Nema naljepnice - 300 kuna, vožnja po pješačkoj zoni 300 kuna. 600 kuna ode u državnu blagajnu. Al jebiga. Isplatilo se ić, jer vožnja je bila prejebena!!! :glasses2:
Do drugog puta, pozdrav ekipa! :hello:
Brla:
e to su pravi bečari :notworthy: svaka vam čast i btw. ovaj stalker ljepo beči :laughing7:
pitaNS:
Svaka čast, jako lep izlet i druženje! :icon_thumright: :icon_thumright:
a stalker samo pun gas... beee bbee beee :icon_biggrin:
Losinj:
a pajkan nije vidjeo da dottore nema tablice ;D
dhorvat:
--- Citat: Brla - 26 Veljača, 2009, 21:04:56 ---e to su pravi bečari :notworthy: svaka vam čast i btw. ovaj stalker ljepo beči :laughing7:
--- Kraj citata ---
Malo mu je vuna već izgorila. Nije ni čudo, auspuh je iz 1999. godine i nikad diran :icon_thumright:
--- Citat: Losinj - 26 Veljača, 2009, 21:14:17 ---a pajkan nije vidjeo da dottore nema tablice ;D
--- Kraj citata ---
Dottore je skoro zgazil pajkana koji je mene zaustavljal. Frajer skočio pred mene ko neka budala. A vozio se 35-40 kmh. Mogo sam ga zgazit. Pisat ću žalbu i unutra ću napisat to! :angry7: Idijot
Vožnja cijelim putem je većinom bila na trećini odnosno polovici gasa. Bilo je par navrata gdje smo ga potegnuli, pa malo gradske vožnje na početku. E, SVAKI j#beni semafor je bilo crveno. Nismo mogli vjerovat više. Niti jedan da bi bilo zeleno :o :o :o
Al zato su vožnjice po otvorenoj cesti bile odlične. Javit će vam Dottore doživljaje oko 11, sad je na badmintonu :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju