Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet u Novi Marof

<< < (16/25) > >>

2TDottore:
Ne kazem da je lose vozio.....ali ja mogu puno bolje......salim se naravno....  :toothy12: s obzirom kolko je krugova odvozio to je cist solidno vrijeme....... :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 02 Ožujak, 2009, 12:03:30 ---Ne kazem da je lose vozio.....ali ja mogu puno bolje......salim se naravno....  :toothy12: s obzirom kolko je krugova odvozio to je cist solidno vrijeme....... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Sad te stislo...  :jojo1:  :toothy3:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 02 Ožujak, 2009, 13:28:21 ---Sad te stislo...  :jojo1:  :toothy3:

--- Kraj citata ---

mene stislo...... buahahaah.....ti mora da se salis.......  :beah:

exfreerider:
Gledao sam vremena open klase koja se po performansama nemože uspoređivati sa serijskim vxr-om i vremena su bila od 1.22 pa do najsporijeg koji je vozio 1.40 tako da ni na trci nebi bio zadnji sa serijskim vxr-om i još je mojih 1.38 bilo bez vožnje na nož jer si nisam smio pruštiti pad na stazi kad sam ušao na divlje

pola nogare sam sastrugao :frajer:

ugl nije bitno

želim reći da je to jedno jako pozitivno iskustvo i toplo preporučam svima jer se puno naući i stekne se puno samopouzdanja i povjerenja u skut :hello:

greenlite:
ja mislim da bi sa svojim mogel debelo ispod 1:40... bas me zanima :laughing7: dakle kad idemo na marof?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju