Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
greenlite:
evo danas me pajdaš nazval i reko da je rešil... rekel je 200 kn po motoru al bude bilo jeftinije nekaj... dan prije mu ja javim i dojde nam otvoriti stazu.. al bez opreme :nono:
2TDottore:
--- Citat: greenlite - 03 Ožujak, 2009, 17:05:34 ---evo danas me pajdaš nazval i reko da je rešil... rekel je 200 kn po motoru al bude bilo jeftinije nekaj... dan prije mu ja javim i dojde nam otvoriti stazu.. al bez opreme :nono:
--- Kraj citata ---
odlicno.......onda se cujemo zu na forumu dan ranije pa se dogovorimo :icon_thumright:
a kaj se tice opreme aj pitaj ga jel moze proc jakna sa protektorima,goretex hlace,racing cizme,kozne rukavice i naravno kaciga jel neda mi se trazit bratica da mi posudi kombinezon :icon_biggrin:
gokiSP:
e a da je nesto organizirat ako staza bude slobodna za 6. mj kad bude onaj mega meet...
greenlite:
ma ja idem sa isto takvom postavom ko i ti (jakna ,kaciga, rukavice, čižme,i hlače goretex)...prolazi i to, a da otvorimo novu temu pa ako se bude tko htel priključiti?
e ja bum si napravil straga na mjestu predviđenom za kofer nosač za fotič pa da mogu snimati u vožnji dok buš mi za petama ;D pa ono nebi bilo loše da i ti neki nosač straga napraviš
2TDottore:
--- Citat: greenlite - 03 Ožujak, 2009, 17:13:38 ---ma ja idem sa isto takvom postavom ko i ti (jakna ,kaciga, rukavice, čižme,i hlače goretex)...prolazi i to, a da otvorimo novu temu pa ako se bude tko htel priključiti?
e ja bum si napravil straga na mjestu predviđenom za kofer nosač za fotič pa da mogu snimati u vožnji dok buš mi za petama ;D pa ono nebi bilo loše da i ti neki nosač straga napraviš
--- Kraj citata ---
pa mogli bi temu napravit mozda jos uleti neko s nama......a kaj se tice fotica mislim da cu prvi put bit spor i bit ce me sramota snimat...... :laughing7:
oces ti otvorit temu il da ja.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju