Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet u Novi Marof

<< < (22/25) > >>

exfreerider:
 :icon_biggrin: sviđa mi se atmosfera

iskreno sumljam za 20.3 iz više razloga ali u 5mj sam skoro ziher

i istina da postane zarazno

gušt je divljati po gradu na natjeravati se sa autima ali staza je staza pogotovo ti protiv staze :frajer:

ps bio sam i ja na orange dayu možda smo se i sreli :icon_thumright: (tih 6 krugova nisam računao jer je samo jedan bio solidan :laughing6:)

za prvi puta je najvažnije pohvatati dobre putanje i onda samo vježbati i pojačavati polagano tempu

meni je prvi puta kad sam bio 2-3 puta strugnula nogara dok je već drugi puta tolko strugala da mi je išla na živce a i opasno je da te neizbaci u sred zavoja pogotovo onaj na ciljnoj ravnini brzi lijevi :frajer:

dhorvat:

--- Citat: greenlite - 02 Ožujak, 2009, 22:26:52 ---evo baš sam razgovaral s kolegom sa novog marofa i obečal mi je da bu sredil po nekaj povoljnijoj cijeni pošto bumo na stazi nekih cca3 sata... samo dan prije nego bumo išli na stazu mu trebam javiti.... tak da bi bilo i poželjno da nas ima što više

--- Kraj citata ---

isssssse.

Sad nekak i ja imam želju...  :raspa:

Uf. Bumo vidli. Plastike mi ionak nisu u najboljem stanju tak da nebu ni šteta ak malo "postrugnem" koji put  :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 03 Ožujak, 2009, 04:20:01 ---isssssse.

Sad nekak i ja imam želju...  :raspa:

Uf. Bumo vidli. Plastike mi ionak nisu u najboljem stanju tak da nebu ni šteta ak malo "postrugnem" koji put  :laughing7:

--- Kraj citata ---

to se trazi......lako budalu nagovorit  :laughing11:........znao sam ja da nisi ti jos za odbacit.....moras ic s nama jer to ce bit lom.......ak nis drugo ides samnom gore u slucaju da mi zacvikne stalker da me mozes vratit doma......  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 03 Ožujak, 2009, 09:28:21 ---to se trazi......lako budalu nagovorit  :laughing11:........znao sam ja da nisi ti jos za odbacit.....moras ic s nama jer to ce bit lom.......ak nis drugo ides samnom gore u slucaju da mi zacvikne stalker da me mozes vratit doma......  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nema teorije da ti motor cvikne. Ja garantiram  :icon_thumright:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 03 Ožujak, 2009, 13:58:13 ---Nema teorije da ti motor cvikne. Ja garantiram  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ak je tak onda pogotovo moras ic s nama da ti platim pivu jer vjerujes u moju klamotu da bu ostala ziva nakon moje voznje........  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju