Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
greenlite:
ma ja bum svakak tebe snimal očeš ili nečeš al ja oču da i neko mene snima ;D
ajd otvori
--- Citat: gokiSP - 03 Ožujak, 2009, 17:11:03 ---e a da je nesto organizirat ako staza bude slobodna za 6. mj kad bude onaj mega meet...
--- Kraj citata ---
pa naravno da bi bilo moguče... ja sam i za to da se taj meegamet i tamo održi al ako malo bolje pogledam to je bez dobre organizacije teško ostvariti... Jedan razlog svi bi na stazu samo s kacigom i jaknom a da nepričam o padovima i odgovornostima organizatora
Marekvz1:
ja se javljam za kamermana s ruba staze.100 kn dečki.
gokiSP:
--- Citat: greenlite - 03 Ožujak, 2009, 17:20:06 ---ma ja bum svakak tebe snimal očeš ili nečeš al ja oču da i neko mene snima ;D
ajd otvoripa naravno da bi bilo moguče... ja sam i za to da se taj meegamet i tamo održi al ako malo bolje pogledam to je bez dobre organizacije teško ostvariti... Jedan razlog svi bi na stazu samo s kacigom i jaknom a da nepričam o padovima i odgovornostima organizatora
--- Kraj citata ---
ma naravno, trebalo bi nesto organizirat da da se mogu vozit samo oni koji imaju opremu iza odgovornost...ionako kad ulazis moras potpisat da vozis na svoju odgovornost...al dobro to je sve otom potom...treba to sve izorganizirat i isplanirat ako se odluci da bi to bilo ok...
2TDottore:
nebu nis od tog.......prekomplicirano :nono:
e di da otvorim temu.....u offtopic ili u utrkama ili di......nemam pojma pod kaj to spada :dontknow:
greenlite:
--- Citat: 2TDottore - 03 Ožujak, 2009, 17:28:10 ---nebu nis od tog.......prekomplicirano :nono:
e di da otvorim temu.....u offtopic ili u utrkama ili di......nemam pojma pod kaj to spada :dontknow:
--- Kraj citata ---
pa u susret putovanja i putopisi
susrečemo se u marofu, putujemo do staze i na kraju doživljji sa staze :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju