Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet u Novi Marof

<< < (21/25) > >>

Marekvz1:

--- Citat: Area51 - 02 Ožujak, 2009, 21:00:48 ---Vidim da se ekipa zahuktava za marof pa imam par pitanja :D Može li mi netko dati informaciju koliko je staza daleko od željezničke stanice. Kad sam već u Varaždinu, iako mi skuter nije ovdje volio bih se zaletiti do Marofa i upoznati ekipu.

Gledao sam malo kartu marofa :D ali nema nigdje staze naznačeno
http://www.cromaps.com/vacmap/plan_grada_novi_marof.htm

--- Kraj citata ---

ja te otfuram tamo.za pivu naravno. :headbang:

Pupo:

--- Citat: Marekvz1 - 02 Ožujak, 2009, 21:15:46 ---ja te otfuram tamo.za pivu naravno. :headbang:

--- Kraj citata ---

Ok, pamtim, bude gajbara. Si sugran da će nexus moći? Ipak sam ja cca 100kg :D

Marekvz1:

--- Citat: Area51 - 02 Ožujak, 2009, 21:38:32 ---Ok, pamtim, bude gajbara. Si sugran da će nexus moći? Ipak sam ja cca 100kg :D

--- Kraj citata ---

ja sam 105.i bratič 115,i ide.još i gajba stane. :hbusa:

tomekk:

--- Citat: Area51 - 02 Ožujak, 2009, 21:00:48 ---Vidim da se ekipa zahuktava za marof pa imam par pitanja :D Može li mi netko dati informaciju koliko je staza daleko od željezničke stanice. Kad sam već u Varaždinu, iako mi skuter nije ovdje volio bih se zaletiti do Marofa i upoznati ekipu.

--- Kraj citata ---

evo ak mogu ja kako pomoći pošto sam iz marofa.dakle staza je blizu izlaza s autoceste, za one koji dolaze starom cestom na rotoru u gradu cestom za zagreb autocesta.od autobusnog kolodvora udaljena je cca 10 min hoda(možda malo više), a od željezničkog kolodvora oko pola sata(ovisi o tome kako brzo hodate), usput vidim u jednom postu korošćak-to nije rijeka nego potok.

greenlite:
evo baš sam razgovaral s kolegom sa novog marofa i obečal mi je da bu sredil po nekaj povoljnijoj cijeni pošto bumo na stazi nekih cca3 sata... samo dan prije nego bumo išli na stazu mu trebam javiti.... tak da bi bilo i poželjno da nas ima što više

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju