Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet u Novi Marof
greenlite:
ma to dottore :headbang: , je exfreerider ti ipak imaš odvoženih sto krugova po toj stazi a ja tek tri sa ktmom na orange dayu...moramo i mi strenirati stazu za 1:30 :laughing11:, ajd dottore najdemo još nekog sa strane pa 20.3 se dogovorimo jer i ja bi čim prije, da i nije uopće problem da se ide i u 5. mjesecu
2TDottore:
--- Citat: greenlite - 02 Ožujak, 2009, 19:13:42 ---ma to dottore :headbang: , je exfreerider ti ipak imaš odvoženih sto krugova po toj stazi a ja tek tri sa ktmom na orange dayu...moramo i mi strenirati stazu za 1:30 :laughing11:, ajd dottore najdemo još nekog sa strane pa 20.3 se dogovorimo jer i ja bi čim prije, da i nije uopće problem da se ide i u 5. mjesecu
--- Kraj citata ---
dogovoreno....aj pitaj ti jos nekog i ja cu se raspitat ko bi jos iso pa neka exfreerider onda ide s nama u 5.mjesecu ak nece sad ic s nama jer si sigurno misli pa necu ic s ovim amaterima oni nemaju pojma i nek prvo malo treniraju jer nema smisla da ih ostavim za 5 krugova...... :laughing11:
Pupo:
Vidim da se ekipa zahuktava za marof pa imam par pitanja :D Može li mi netko dati informaciju koliko je staza daleko od željezničke stanice. Kad sam već u Varaždinu, iako mi skuter nije ovdje volio bih se zaletiti do Marofa i upoznati ekipu.
Gledao sam malo kartu marofa :D ali nema nigdje staze naznačeno
http://www.cromaps.com/vacmap/plan_grada_novi_marof.htm
greenlite:
poslije rijeke korošćak skreneš lijevo na rotoru kad ideš prema zagrebu tj skreneš prema autoputu i 500 metara s lijeve strane je staza
2TDottore:
evo mozda ti ovo pomogne.Znaci ides iz centra marofa ovom cestom sta je oznacena sa brojem 3 prema ovoj cesti E65,ona ti vodi na autoput za zg i prije skretanja na autoput ti je staza sa lijeve strane
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju