Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 200 vxr kit pitanje..
aeroxtuning:
i kucelj i serdarevic su ti 1100-1300 kn...nek ti keky.sb objasni.ako neces kit,poigraj se prijenosom :D
ogrosic:
--- Citat: Keky.sb - 26 Veljača, 2009, 12:56:27 ---lol granica za šta? raspada 4 t mašine u vxr-u 16000 km? daj kakve su to gluposti. to mora ići još 5 puta toliko.
ne otvaraj mašinu ako ne misliš mijenjati polini ili malossi klip i cilindar. karikama ne može ništa biti nakon 16000 km.
ja bi ostavio to kako je, eventualno, nabacio još nekih par dijelova - multivar ili speed control, bregasta, getriba, torq, delta i poigraj se sa nekim federima i to mora ići ko raketa...
--- Kraj citata ---
Pa neznam zato i pitam, negdje sam pročitao da bi se na 20000 trebalo to mjenjat, multivar sam kupio, aj mi malo objasnite kaj dobijem sa bregastom i kakva mi treba, kaj dobijem sa deltom(to je kuplung??) i koji mi treba a taj torq bas i ne bi jer ga je teško naštelati zar ne?? Hvala..
Keky.sb:
da. trebao bi imati alu cilindar. pogledaj ako je siv onda je alu, a ako je crni cilindar onda je gus.
kupi samo malossi sekundar košta oko 550 kn. serijski ima samo 1 zub više od malossi-jevog. to je jedna nijansa, pa nije možda toliko ni potrebno kao kada se na vx stavlja 200/209. malossi sekundar ima 16/42, a serijski 16/41. ja bi to zadnje mijenjao. kupi polini speed control ili malossi-jev multivar oko 1000-1200 kn, i malossi bregastu. uz nju ćeš morati mijenjati i federe ventila. kreni od toga.
bregasta 1400kn + federi 190kn-treba posebno naruciti.
kasnije bi ti bilo najpametnije, ali i najskuplje promijeniti karb 34. i tako dalje. tuning je rupa bez dna. jednom kreneš i gotovo nikad kraja tome, osim ako nemaš keš lovu i naručiš sve komplet, složiš i gas.
kucelju je cijena 1100-1300, ovisi sa granom ili bez, a serdarević je skuplji. nešto ispod 2000 kn. ako ti je dobar taj 4road, nemoj ga mijenjati. moj osobni izbor bi bio deak 1700-1800 kn ili serdarević.
3alfa3:
--- Citat: Keky.sb - 26 Veljača, 2009, 13:20:41 ---malossi sekundar ima 16/42, a serijski 16/41
--- Kraj citata ---
Znaci da je Malossi kraci za 2.5%
Keky.sb:
--- Citat: ogrosic - 26 Veljača, 2009, 13:06:27 ---Pa neznam zato i pitam, negdje sam pročitao da bi se na 20000 trebalo to mjenjat, multivar sam kupio, aj mi malo objasnite kaj dobijem sa bregastom i kakva mi treba, kaj dobijem sa deltom(to je kuplung??) i koji mi treba a taj torq bas i ne bi jer ga je teško naštelati zar ne?? Hvala..
--- Kraj citata ---
malossi bregasta je špicastija i više otvara ventile te. ako ih više otvara, znači da se ubrizgava više goriva i ide bolje. na delti možeš regulirati tvrdoču. torq je teško naštelati, ali dobro ga je imati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju