Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 200 vxr kit pitanje..

(1/6) > >>

ogrosic:
Ovako gledam malo i našao sam za vxr-a kit od 209 kubika, e sad je moje pitanje dal na runnera paše cilindar i klip od recimo nexusa 250 koji je ipak veće kubikaže. Pa me zanima razlika između ta dva cilindra i klipa, to jest kakve su performanse sa 209 a kakve bi bile sa 250 i koja je razlika između klipova..Btw vidio sam u oglasu runnera vxr sa 250 cilindrom i klipom znači da se može staviti. I ak se stavi kaj još treba mjenjatinpr struja i tak. Hvala

sven_vx:

--- Citat: ogrosic - 25 Veljača, 2009, 10:41:27 ---Ovako gledam malo i našao sam za vxr-a kit od 209 kubika, e sad je moje pitanje dal na runnera paše cilindar i klip od recimo nexusa 250 koji je ipak veće kubikaže. Pa me zanima razlika između ta dva cilindra i klipa, to jest kakve su performanse sa 209 a kakve bi bile sa 250 i koja je razlika između klipova..Btw vidio sam u oglasu runnera vxr sa 250 cilindrom i klipom znači da se može staviti. I ak se stavi kaj još treba mjenjatinpr struja i tak. Hvala

--- Kraj citata ---
taj runner od 250ccm ima masinu 250ccm od x9 i komplet struju i sve...runner ide prejebeno...a ovo za klip i cilindar od 250ccm na vxr blokove ja mislim da neide... :icon_thumright:

aeroxtuning:
mada se ne razumijem puno u 4t tuning,mislim da bi najbolje kupit 209 malosi ili polini,jos neke sitnice i to je to.pricekaj odg nekoga ko ima 209 ;)

Keky.sb:
možeš napasat 250 uz neke prepravke (radilica), ali onda ti je najbolje naći komplet mašinu nekog nexusa ili x9 sa kratkim blokom.
moja preporuka ti je 209 malossi jer je to plug&play i pokupuješ još par sitnica koje nisu jeftine. treba ti bregasta malossi i federi ventila da bi to radilo kako spada. to ti je ono osnovno šta bi trebao, a ostalo možeš ako želiš. sve što kupiš dalje je ok, ali košta. bilo bi poželjno cijeli prijenos od malossija, ali bilo bi dovoljno i samo sekundar.

ne znam šta imaš. vidim da piše vxr, ali ako radiš vx-a, jeftinija izvedba ti je klip i cilindar od vxr-a novi 1200 kn i valjčići od vxr-a. uz to kupiš još tih par brtvi i nabaciš gore i deri. ako će ti netko slagati, složiš to sve do 1600 - 1700 kn.
sada sve ovisi koliko si spreman dati.

Jandro:

--- Citat: ogrosic - 25 Veljača, 2009, 10:41:27 ---Ovako gledam malo i našao sam za vxr-a kit od 209 kubika, e sad je moje pitanje dal na runnera paše cilindar i klip od recimo nexusa 250 koji je ipak veće kubikaže. Pa me zanima razlika između ta dva cilindra i klipa, to jest kakve su performanse sa 209 a kakve bi bile sa 250 i koja je razlika između klipova..Btw vidio sam u oglasu runnera vxr sa 250 cilindrom i klipom znači da se može staviti. I ak se stavi kaj još treba mjenjatinpr struja i tak. Hvala

--- Kraj citata ---

kod 250 masina nije stvar u promjeru, on je istog promjera kao i 200ccm , stvar je u radilici i cilindru koji ima veci hod pa od tud tih 50ccm vise tak da sam to gore stavit nebudes nist dobio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju