Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 200 vxr kit pitanje..
Keky.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Veljača, 2009, 13:24:40 ---Znaci da je Malossi kraci za 2.5%
--- Kraj citata ---
kako kraći ako ima zub više od vxr-ovog sekundara?
ogrosic:
--- Citat: Keky.sb - 26 Veljača, 2009, 13:25:02 ---malossi bregasta je špicastija i više otvara ventile te. ako ih više otvara, znači da se ubrizgava više goriva i ide bolje. na delti možeš regulirati tvrdoču. torq je teško naštelati, ali dobro ga je imati.
--- Kraj citata ---
Nevjerojatno, sve kaj me zanimalo saznao u pola sata, dečki fakat ste prva liga HVALA LIJEPA.
Znači sad skupljam za deltu, bregastu i sekundar.. Moram jos stavit slike scoota da ga predstavim, kupio alarm brijem jos xenon i to je to dok me opet nekaj ne lupi u glavu.. Još jednom hvala svima na odgovorima.
aeroxtuning:
pa zato jer ima zub vise,da ima zub manje bio bi duzi.logicno,isto kao mountain bikeu :D
Keky.sb:
--- Citat: aeroxtuning - 26 Veljača, 2009, 13:37:30 ---pa zato jer ima zub vise,da ima zub manje bio bi duzi.logicno,isto kao mountain bikeu :D
--- Kraj citata ---
je. u pravu ste ti i alfa. :icon_thumright: my bed.
ali gledam nešto i pod sekundar od vxr-a sam dobio 16/42 i 16/41. znači radili su različite samo ne znam od koje godine je koji. sekundar ne diraj, vjerojatno imaš isti kao i malossi i polini 16/42. ja sam sebi stavio 16/41, ali nemam pojma od koje je to godine.
Keky.sb:
--- Citat: ogrosic - 26 Veljača, 2009, 13:35:01 ---Nevjerojatno, sve kaj me zanimalo saznao u pola sata, dečki fakat ste prva liga HVALA LIJEPA.
Znači sad skupljam za deltu, bregastu i sekundar.. Moram jos stavit slike scoota da ga predstavim, kupio alarm brijem jos xenon i to je to dok me opet nekaj ne lupi u glavu.. Još jednom hvala svima na odgovorima.
--- Kraj citata ---
sekundar nemoj mijenjati, a uz bregastu još kupi federe ventila jer bez njih neće imati puno funkcije.
i samo još jedna sitnica, po papirima 209 daje 0,5 konja više od 200 ccm.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju