Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 200 vxr kit pitanje..
Keky.sb:
sitna razlika između 200 i 209 postoji i sada ovisi o tebi jesi li spreman dati tolike novce za tu razliku ili ne, jer je razlika u cijeni velika. klipovi su jednaki dimenzijama osim širinom. 200 je Ø 72, a 209 Ø 74.
ja imam 200 alu na vx-u i mogu reći da nije toliko osjetna razlika. sve ovisi do koje si cijene spreman ići.
ogrosic:
Malo m se to puno čini skupo, pitam zato kaj sam kupil tog vxr-a 200, on je 2004 god i ima na satu 16000km, mislim ono kupljen je od frenda koji ga je vozio možda 100km u prošloj godini jer radi sa auto dijelovima i u principu je cijelo vrijeme u autu i nema vremena za scoot, zato ga je i prodal. On ga je kupio prošle godine i nije na njemu radio nikakve servise, ja sam sad kupio 4road, kupio sam multivar, i još neke sitnice pa me zanima kad će se to sve mjenjat da se generalno uredi jer ga ja namjeravam voziti bar 2 godine. Mislim ono motor radi i ide najnormalnije al reko ima 16000 a to je već nekakva granica bar za promjenu karika, pa to moram prvo raskopati da vidim u kakvom je stanju, pa sam mislio malo naturpijat, ali mi se čini da se za te para više isplati kupiti origigi klip i cilindar a razliku utuć u nešto drugo na skuteru jer mi je fakat žao davat 2000kn više za 9 kubika. Jel ima ko kakav prijedlog kaj se može stavit na njega osim kita.
aeroxtuning:
onda potrosi to u styling ili ako ti je sada gus 200,onda kupi alu 200.malo se poigraj prijenosom...taj motor i tvornicki lijepo ide.i moj savjet,prodaj to smece od 4roada i kupi si serdarevic ili kucelj... :D
Keky.sb:
--- Citat: ogrosic - 26 Veljača, 2009, 12:30:24 ---Mislim ono motor radi i ide najnormalnije al reko ima 16000 a to je već nekakva granica bar za promjenu karika, pa to moram prvo raskopati da vidim u kakvom je stanju.
--- Kraj citata ---
lol granica za šta? raspada 4 t mašine u vxr-u 16000 km? daj kakve su to gluposti. to mora ići još 5 puta toliko.
ne otvaraj mašinu ako ne misliš mijenjati polini ili malossi klip i cilindar. karikama ne može ništa biti nakon 16000 km.
ja bi ostavio to kako je, eventualno, nabacio još nekih par dijelova - multivar ili speed control, bregasta, getriba, torq, delta i poigraj se sa nekim federima i to mora ići ko raketa...
ogrosic:
Ovak taj 4road sam dobio za 500kn, auspuh je ko nov nema nigdje crticu, a 2000kn za auspuh ne mislim davat tim vise kaj imam i original koji je kao najbolji i imam i 4road. Negdje sam pročitao da vxr 2004 ima alu cilindar, jel to točno??Kaj bi trebalo kupiti za taj prijenos.. ajde raspišite se malo željan sam znanja pošto sam nov u tom svijetu skutera ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju