Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox tuning

<< < (4/14) > >>

sven_vx:

--- Citat: VEPAR - 24 Veljača, 2009, 14:50:34 ---evo danas bio kod mehanikera kit namontiran,skinut rezervoar ulja i pumpa.Naručen novi karburator 17.5 maloosi i filter zraka red sponge.A kaj se ulja tiće oni su zastupnici za taj silikone ulja pa sam ga pitao zašto nebi stavljali to ulje pa je rekao da je ovo kvalitetnije.I kaj sad koje ulje  :icon_scratch:ovo maloosi moram narućivat iz zg-a dok mi je ovo drugo bolje isplativije.

--- Kraj citata ---
koje ulje ti je on ponudio?

VEPAR:

--- Citat: sven_sp180 - 24 Veljača, 2009, 14:52:26 ---koje ulje ti je on ponudio?

--- Kraj citata ---
nije on meni ponudio ulje nego sam ga ja pitao da ne narućujem iz zg-a to maloosi ulje da li ne bi bilo dobro stavljat to što oni imaju u dućanu pa je rekao da je maloosi puno kvalitetniji.

Drnda:
malossi=silkolene...

dino gp1:

--- Citat: VEPAR - 24 Veljača, 2009, 15:03:37 ---nije on meni ponudio ulje nego sam ga ja pitao da ne narućujem iz zg-a to maloosi ulje da li ne bi bilo dobro stavljat to što oni imaju u dućanu pa je rekao da je maloosi puno kvalitetniji.

--- Kraj citata ---

Nemoj svima vjerovati... slobodno koristi silkolene, to je kvalitetno ulje :icon_thumright:

Crazy Kuree:
kad si već novi karb. uzimo trebo si 19mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju