Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox tuning

<< < (3/14) > >>

180fxr:
Vecina koja ima kit skida rezervar s uljem i sami rade mjesavinu... pa mozes i ti tako.......   :icon_thumright:   

Drnda:
meni je serijala i sam radim mjesavinu... a to malossi ulje je zapravo silkolene sa naljom malossija pa je skuplje...
ubuduce kupuj silkolene scoot sport 2 ulje.. to je potpuno isto kao i taj malossi .. samo druge nalje, u mene kosta 60 kn polusintetika je...

sven_vx:

--- Citat: 180fxr - 24 Veljača, 2009, 07:24:03 ---Vecina koja ima kit skida rezervar s uljem i sami rade mjesavinu... pa mozes i ti tako.......   :icon_thumright:   

--- Kraj citata ---
valjda uljnu pumpu skidaju,a ne rezervar... :icon_tongue:

Drnda:

--- Citat: sven_sp180 - 24 Veljača, 2009, 12:39:51 ---valjda uljnu pumpu skidaju,a ne rezervar... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
ja sam rezervoar, uljna vrti u krug...

VEPAR:
evo danas bio kod mehanikera kit namontiran,skinut rezervoar ulja i pumpa.Naručen novi karburator 17.5 maloosi i filter zraka red sponge.A kaj se ulja tiće oni su zastupnici za taj silikone ulja pa sam ga pitao zašto nebi stavljali to ulje pa je rekao da je ovo kvalitetnije.I kaj sad koje ulje  :icon_scratch:ovo maloosi moram narućivat iz zg-a dok mi je ovo drugo bolje isplativije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju