Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox tuning

(1/14) > >>

VEPAR:
Evo ljudi imam par pitanja u vezi mog aerox-a.Onako iz ćiste dosade sam se prošli tijedan zaletio do zg-a i kupio kit,multivar.i remen auspuh i el blokada su ugrađeni prošle godine kad je i skuter kupljen pa me sad zanima da li bi bilo pametno kupiti još šta prije same ugradnje ili je to dovoljno.Druga stvar koja me zanima da li i dalje nakon ugradnje dotićnih stvari ostavit el blokadu ili ne ako ne kako riješiti pitanje tehnićkog i policije.to je za sad to zahvaljujem na odgovorima

dino gp1:
Vidim da trenutno imaš leovince zx, mhr replica kit, multivar i hebo kevlar... bilo bi ti dobro staviti karb 19 na taj setup :icon_thumright:

doritos:
ima sza pocetak super set up...ak se ne kuzis u stelanje skutera daj to nekome da ti to postela i pali i vozi :glasses9:

Crazy Kuree:
Ispod 17.5 karburatora ne stavljaj taj kit a poželjno je 19 il 21, ne vrti se jako al poželjno je i radilicu promjenit nemoraš odma osim ako nisi puno prešo...

VEPAR:
No a kaj velite za blokadu ostavit ili ne :icon_scratch:Prijeđeno 3450km skuter kupljen prošle godine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju